Liva Ingebrigtsen:

Måtte operere

Deler ærlig bilde fra sykesengen.

EKTEPAR: Liva Ingebrigtsen er gift med friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB
EKTEPAR: Liva Ingebrigtsen er gift med friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen. Foto: Terje Bendiksby / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Liva Ingebrigtsen (26) er kona til friidrettsstjernen Henrik Ingebrigtsen (31), og hun har blitt et godt kjent ansikt gjennom familiens realityserie «Familien Ingebrigtsen», som har gått på NRK.

I år er hun også aktuell som deltaker i «Kompani Lauritzen», som markerer tobarnsmoren debut i realitykonkurranser.

Hun har også markert seg stort som influenser på sosiale medier, hvor hun støtt og stadig gir følgerne et lite innblikk i hvordan det er å være friidrettsfrue, tobarnsmamma og alt i mellom.

KJENDISTUNGT: Ingebrigtsen-kjærestene Elisabeth Asserson og Liva Ingebrigtsen var sendt til Bergen for å motta pris hvis Team Ingebrigtsen skulle vinne pris. Video: Rød Løper Vis mer

Ingebrigtsen deler usjernert og filterløst fra hverdagen, og flere ble trolig svært bekymret da influenseren delte en rekke bilder fra sykesengen.

«Da var man ferdig. Klarte å sove 1,5 time ekstra etter operasjonen», var blant det hun skrev på bildet hun postet på Instagrams historiefunksjon.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

På snapchat deler 26-åringen at hun har blitt operert for endometriose, og kommer til å oppdatere følgerne sine om prosessen etterhvert.

Foto: Skjermdump fra Snapchat.
Foto: Skjermdump fra Snapchat. Vis mer

I følge NHI, er Endometriose en tilstand der vev av liknende type som slimhinnen i livmoren vokser utenfor livmorhulen.

Den nøyaktige årsaken til endometriose er ukjent.

Se og Hør har vært i kontakt med managementet til Liva Ingebrigtsen, MaxSocial, som sier at Liva ikke har noen ytterligere kommentar, utover det hun selv har delt på Instagram.

Debuterer - uten Henrik

Det var i november i fjor det ble bekreftet at Ingebrigtsen er en av deltakerne som skal være med i den fjerde sesongen av konkurranseprogrammet «Kompani Lauritzen», som kommer rullende over skjermene på vårparten.

26-åringen, som har vært å se i alle sesongene av «Team Ingebrigtsen» har rukket å bli godt vant foran kamera, men dette er den første TV-deltakelsen uten ektemannen Henrik ved sin side.

- Jeg er ganske rolig. Jeg har forberedt meg mentalt og sett for meg hvordan dette blir. Det tror jeg har hjulpet ganske mye, fortalte 26-åringen til Se og Hør kun et lite døgn før innspillingen startet i sommer.

Henrik, som tidvis har hatt ganske mange reisedøgn, skulle da være hjemme med døtrene i en lengre periode, uten kona ved sin side til å hjelpe ham.

26-åringen uttalte til Se og Hør at ektemannen forhåpentligvis skulle være alene med barna i tre eller fire uker - noe som trolig ville være en liten øyeåpner for ham.

- Jeg gjerne skulle vært hjemme og sett hvordan det går. Jeg tror det går fint, men jeg tror også at han forstår at det er mer slitsomt enn han noensinne har sett for seg, sa influenseren lattermildt under «Kompani Lauritzen»-lanseringen i 2022.

LES OGSÅ: Pengesluk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer