FLERE OPERASJONER: Ifølge People gjennomgikk Kim Kardashian tre operasjoner for å reparere livmoren. Foto: Broadimage
FLERE OPERASJONER: Ifølge People gjennomgikk Kim Kardashian tre operasjoner for å reparere livmoren. Foto: BroadimageVis mer

- Måtte operere tre ganger før hun ble gravid

Kim Kardashian skal ha holdt inngrepene hemmelig.

SEOGHØR.NO: Mandag kom den gledelige nyheten Kardashian-fansen har ventet lenge på: Kim Kardashian West (34) og Kanye West (37) venter barn nummer to.

AVSLØRTE BABYNYHET: Kim Kardashian West og Kanye West kom denne uken med nyheten om at paret venter barn nummer to. Foto: SipaUSA
AVSLØRTE BABYNYHET: Kim Kardashian West og Kanye West kom denne uken med nyheten om at paret venter barn nummer to. Foto: SipaUSA Vis mer
BLIR STORESØSTER: North West får en lillesøster eller lillebror. Foto: Broadimage
BLIR STORESØSTER: North West får en lillesøster eller lillebror. Foto: Broadimage Vis mer

Men det har vært en lang vei til graviditeten for den populære «Keeping Up With The Kardashians»-stjernen.

Lenge har hun hatt et sterkt ønske om å bli gravid på ny, men lykkes har hun ikke - før nå.

Det er tidligere skrevet at hun har vært gjennom flere behandlinger hos fruktbarhetsklinikker. Men nå skriver bladet People at Kardashian skal ha vært gjennom tre operasjoner før hun endelig ble gravid.

Ifølge bladet led Kardashian av Placenta Accreta (fastvokst morkake, red. anm.).

Saken fortsetter under bildet.


Ved normalt svangerskap løsner morkaken og slimhinnen og kommer ut som en enhet. Med Placenta Accreta vokser deler av morkaken gjennom slimhinnen og inn i muskelveggen til livmoren. Det er en sjelden komplikasjon, men risikoen er høyere hos kvinner som har gjennomgått keisersnitt, skriver Norsk helseinformatikk.

Det er dette Kardashian skal ha fått fikset.

- Kim hadde tre operasjoner for å reparere livmoren sin. Muskelveggen var så ødelagt at hun ble fortalt at det var umulig å unnfange uten hjelp, sier en kilde til People ifølge Contactmusic.com.

Saken fortsetter under bildet.


Kardashian selv er nå utrolig glad for at lille North skal få en lillesøster eller lillebror.

- Jeg er forkjølet, så kombinasjonen av alt får meg til å føle meg helt forferdelig. Men det er absolutt verdt det, så jeg gir egentlig blaffen og skal komme meg gjennom dette. Jeg er veldig takknemlig, skrev hun på Twitter.

LES OGSÅ: Trosset svangerskapsplanene for å dra på motefest