Lisa Vanderpump:

Måtte operere etter ulykke

Lisa Vanderpump endte på operasjonsbordet etter ulykke.

SKADET: Realitystjernen Lisa Vanderpump var utsatt for en ulykke forrige uke. Foto: Diggzy / Shutterstock /NTB
SKADET: Realitystjernen Lisa Vanderpump var utsatt for en ulykke forrige uke. Foto: Diggzy / Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Vanderpump (61) har opp gjennom årene gjort seg bemerket innenfor realityverden, først i «Real Housewives of Beverly Hills» og senere i sin egen serie «Vanderpump Rules».

Den London-fødte Hollywoodfruen var et fullstendig medlem av «Real Housewives»-casten fra seriens oppstart i 2010, og helt frem til hun kastet inn håndkleet i 2019. Etter ni sesonger med intriger og kompliserte uvennskap, hadde hun fått nok.

Selv om Vanderpump ikke lenger er å se i «Real Housewives of Beverly Hills», har hun fremdeles mange fans som støtter og ser opp til henne, noe hun spesielt fikk kjenne på kroppen etter å ha vært involvert i en ulykke sist uke.

ANKLAGES: «The Real Housewives of Beverly Hills»-profilen Denise Richards anklages for å ha ligget med venninnen, Brandi Glanville. Video: Hayu hos TV 2 Sumo / Rød Løper Vis mer

Hesteulykke

Vanderpump ble nemlig kastet av hesten da hun var ute på ridetur forrige søndag. Fallet resulterte i at hun brakk beinet på minst tre steder - og hun har siden måtte operere.

People er blant mediene som omtaler saken.

Ektemannen hennes Ken Todd (76), som var til stede under fallet, mener han så i blikket til kona at noe alvorlig hadde skjedd. Han forteller til TMZ at hun ble liggende på bakken etter fallet, og med en gang kunne merke at beinet var brukket.

Søndag tar Vanderpump selv bladet fra munnen. På Instagram takker hun fansen for deres enorme støtte etter ulykken. I sitt første innlegg siden ulykken, deler 61-åringen bilder av de mange bukettene hun har mottatt siden hun kom hjem.

Deretter skriver hun følgende:

«Takk for alle god bedring-meldinger og vakre blomster. Jeg har det mye bedre etter operasjonen! Fire brudd i beinet og en kraftig forslått rygg, men jeg er på bedringens vei! Jeg er snart tilbake i livets sal!», skriver hun.

Hennes siste ridetur

Todd bekreftet overfor TMZ at kona brakk beinet flere steder og at hun like etter ble operert. Operasjonen involverte «plater og skruer», fortalte Todd - og la til at den forventede restitusjonstiden er mellom åtte til ti uker.

Selv om Vanderpump skrev på Instagram at hun snart ville være tilbake på hesteryggen, kan faktisk tiden hennes på hesteryggen være over. Kort tid etter ulykken sa nemlig Todd til TMZ at kona kanskje var ferdig med hestesport for godt.

- Jeg tror kanskje det var hennes siste tur. Jeg ville aldri ridd igjen, sa han til kjendisnettstedet.

Selv om Todd beskriver hesten som mild og fantastisk, er han likevel ikke sikker på at det samme ikke vil skje igjen.

Vanderpump har ridd på hester i årevis, og på denne aktuelle hesten i seks år. «The Real Housewives»-stjernen har en forkjærlighet for dyr, noe som har resultert i en rekke kjæledyr.

I en episode av realityprogrammet fra 2015, får man se Vanderpump gi mannen sin to miniatyrhester i gave. Hennes andre kjæledyr inkluderer flere hunder, skilpadder og svaner.

LES OGSÅ: Lisa Vanderpump: - Vi vil alltid elske ham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer