Lisa Vanderpump:

Måtte operere etter ulykke

Lisa Vanderpump endte på operasjonsbordet etter ulykke.

SKADET: Realitystjernen Lisa Vanderpump var utsatt for en ulykke forrige uke. Foto: Diggzy / Shutterstock /NTB
SKADET: Realitystjernen Lisa Vanderpump var utsatt for en ulykke forrige uke. Foto: Diggzy / Shutterstock /NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lisa Vanderpump (61) har opp gjennom årene gjort seg bemerket innenfor realityverden, først i «Real Housewives of Beverly Hills» og senere i sin egen serie «Vanderpump Rules».

Den London-fødte Hollywoodfruen var et fullstendig medlem av «Real Housewives»-casten fra seriens oppstart i 2010, og helt frem til hun kastet inn håndkleet i 2019. Etter ni sesonger med intriger og kompliserte uvennskap, hadde hun fått nok.

Selv om Vanderpump ikke lenger er å se i «Real Housewives of Beverly Hills», har hun fremdeles mange fans som støtter og ser opp til henne, noe hun spesielt fikk kjenne på kroppen etter å ha vært involvert i en ulykke sist uke.

Hesteulykke

Vanderpump ble nemlig kastet av hesten da hun var ute på ridetur forrige søndag. Fallet resulterte i at hun brakk beinet på minst tre steder - og hun har siden måtte operere.

People er blant mediene som omtaler saken.

Ektemannen hennes Ken Todd (76), som var til stede under fallet, mener han så i blikket til kona at noe alvorlig hadde skjedd. Han forteller til TMZ at hun ble liggende på bakken etter fallet, og med en gang kunne merke at beinet var brukket.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.