Måtte operere etter grevling-angrep

Men reality-deltageren nektet å fortelle alt til TVNorge... Se video!

BLE ANGREPET: - Jeg kastet sykkelen, og begynte å løpe. Det eneste jeg tenkte var bare at «en grevling, den biter jo til det knekker». De stoppet jo opp, men jeg fikk supernoia, forteller Christian Otter til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BLE ANGREPET: - Jeg kastet sykkelen, og begynte å løpe. Det eneste jeg tenkte var bare at «en grevling, den biter jo til det knekker». De stoppet jo opp, men jeg fikk supernoia, forteller Christian Otter til Seher.no. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Se videointervjuet med «71 grader nord»-deltager Christian Otter nederst i saken!

SEHER.NO: Det tradisjonsrike TVNorge-programmet «71 grader nord» er i full gang. I den første episoden var den Oslo-gutten Christian Otter (25) som var den som ble merket, mandag er det en ny deltager som blir det samme, og som senere må kjempe for å beholde plassen i programmet utover høsten.

Christian Otter er en del av den mye omtalte «firerbanden» i årets «71 grader nord». Men før han tok fatt på ferden mot Nordkapp var det helt andre ting enn andre deltagere og merking 25-åringen fryktet mest.

- I studietiden min jobbet jeg litt som nattevakt på Bogstad Camping. En gang på sommeren var jeg ute og syklet, og kom inn på en smal, 50 meter lang sti. Og der kom det fem grevlinger, forteller Otter til Seher.no.

Ifølge realitydeltageren var det helt mørkt da han møtte de aggressive dyrene. To av dem hoppet opp rett foran sykkelen hans, mens tre mindre grevlinger plutselig også kom til syne. De begynte å hvese, frese og vise tenner - og begynte å løpe mot ham.

- Jeg kastet sykkelen, og begynte å løpe. Det eneste jeg tenkte var bare at «en grevling, den biter jo til det knekker». De stoppet jo opp, men jeg fikk supernoia. Jeg falt med full tyngde på  skulderen. Det endte i tre dager på Lovisenberg sykehus. I tre timer måtte jeg operere, mens jeg måtte ha seks måneder med fysioterapi etterpå. I to måneder måtte jeg gå med fatle, forteller han.

Det ble med andre ord en dramatisk sykkeltur 25-åringen opplevde på campingen. Nå går han rundt med tre bolter i den samme skulderen, og innrømmer at han var noe bekymret før deltagelsen i «71 grader nord».

- Jeg var redd skulderen ikke skulle holde helt. Men jeg har trent den veldig opp, så nå er den så å si bra. Den hemmer meg jo litt, jeg har ikke den samme styrken som jeg hadde i skulderen. Trener jeg benkpress for eksempel, da føler man at den skal gå ut av ledd.


- Fortalte du dette til TVNorge før innspillingen av «71 grader nord»?

- Jeg fortalte litt av det, men jeg holdt tilbake at jeg hadde vært gjennom en såpass stor operasjon. En tre timers operasjon er ikke noe å slå i bordet med når man står der på casting, forteller Christian Otter, som medgir at dette er det mest dramatiske han har opplevd noensinne.

- Ja, det må jeg si. Hva er oddsen for å bli angrepet av grevlinger? Det kommer nok aldri til å skje meg igjen, smiler han til Seher.no.

Mandag kveld skal deltagerne blant annet gå på ski over Gaustatoppen, 1.860 meter over havet. Det skal vise seg å bli mer utfordrende enn hva den spente gjengen hadde regnet med...

«71 grader nord» ser du på TVNorge mandager klokka 20.30. Finn dine favorittprogrammer i Seher.nos TV-guide.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ: - Jeg var sleip mot TVNorge

Se videointervjuet med «71 grader nord»-deltager Christian Otter her:[obj:media:8900]