Ine Jansen:

Måtte «onanere» på audition

- Det verste jeg har opplevd.

UBEHAGELIG OPPLEVELSE: I podkasten «Sånn er du» forteller skuespiller Ine Jansen at hun måtte «onanere» på en audition i 1993. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
UBEHAGELIG OPPLEVELSE: I podkasten «Sånn er du» forteller skuespiller Ine Jansen at hun måtte «onanere» på en audition i 1993. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Ine Jansen (47) har markert seg som en svært sentral og populær skuespiller i Norge de siste åra. 47-åringen har hatt stor suksess både på teaterscenen og på filmlerretet siden hun gikk ut fra Teaterhøgskolen i 1999.

Mest kjent er hun nok for seerfavoritten «Helt perfekt» på TV Norge, hvor hun spiller mot skuespillerkollegaen Thomas Giertsen (49).

Veien til suksess har imidlertid vært lang - og ikke bare enkel. Som de fleste andre skuespillere måtte også Jansen gjennom heller kleine og ubehagelige auditions før karrieren tok av for alvor.

I NRK-podkasten «Sånn er du» med programlederne Harald Eia og Nils Brenna, forteller Ine Jansen at hun var nødt til å «onanere» under en audition for en statistrolle i forestillingen «Parken» på Nationaltheatret i 1993.

Flere store teaterveteraner medvirket i stykket, deriblant Anne Krigsvoll (63), Kjersti Holmen (64), Kim Haugen (61) og Bjarte Hjelmeland (50).

- Jeg jobbet på Burger King, og hadde servert burgere hele natta. Jeg måtte dusje lenge for å få bort den frityrlukta. Jeg forsov meg til første prøvedag og ble ringt opp, helt skjelven, sier Jansen i podkasten.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer