VISTE MYE HUD: Caroline Berg Eriksen syntes hun var litt for lettkledd da hun danset lørdag kveld. Foto: Stella Pictures
VISTE MYE HUD: Caroline Berg Eriksen syntes hun var litt for lettkledd da hun danset lørdag kveld. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Måtte manne meg opp for å vise meg i dette

Caroline Berg Eriksen var ikke hundre prosent komfortabel i «Skal vi danse»-antrekket, som viste mye hud.

Publisert

SEOGHØR.NO: Til tross for lave dommerkarakterer tok blogger Caroline Berg Eriksen (27) seg videre i TV 2-programmet «Skal vi danse».

TÆRER PÅ KROPPEN: For Caroline er dansingen en ny treningsform. Det merker hun godt på kroppen, som blir fort stiv. Foto: Stella Pictures
TÆRER PÅ KROPPEN: For Caroline er dansingen en ny treningsform. Det merker hun godt på kroppen, som blir fort stiv. Foto: Stella Pictures Vis mer

Lørdag viste hun fram mye hud i en avslørende kjole. Det var hun ikke helt komfortabel med.

- Det blir mye bein. Jeg måtte manne meg litt opp for å gå i dette. Men det er en veldig fin kjole, så når man får muligheten, så hvorfor ikke? sier hun til Seoghør.no.

Berg Eriksen får ikke fritt spillerom når kjolene skal velges ut.

- Vi har valgt den sammen. Hun har sterke meninger, men jeg har også veldig sterke meninger om hva hun ikke skal bruke, sier dansepartner Kai Andre Lillebø til Seoghør.no.

Til vanlig er Berg Eriksen vant til å trene veldig mye. Nå trener hun på en helt annen måte, noe som merkes godt på kroppen.

- Dans er jo noe helt annet enn løping og styrke som jeg er vant til. Jeg blir ikke sliten, men jeg blir veldig støl og stiv i kroppen. Jeg kjenner at jeg bruker kroppen på en helt annen måte enn jeg gjør ellers. Jeg får vondt i ryggen og blir stiv, og merker det på kroppen.

- Jeg har ikke fått noen nye muskler ennå, men vi får se, legger hun til lattermildt.

Lørdag irriterte danseparet seg over den lave poengsummen.

- Det var utrolig kjedelig å ikke få mer poeng på dette, fordi jeg følte vi gjorde vårt beste hittil. Vi fortjente kanskje litt mer poeng, forteller Berg Eriksen.

Det var Kine Hellebust som måtte forlate parketten under lørdagens «Skal vi danse».

LES OGSÅ: Gir seg som Fotballfrue

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer