RAKK IKKE Å SKIFTE: Miley Cyrus måtte løpe inn på scenen i bare undertøyet da hun ikke rakk å få på seg alle klærne hun skulle. Til venstre er det tiltenkte antrekket fra en annen konsert. I Milwaukee stilte hun i trusa. Foto: All Over Press / YouTube
RAKK IKKE Å SKIFTE: Miley Cyrus måtte løpe inn på scenen i bare undertøyet da hun ikke rakk å få på seg alle klærne hun skulle. Til venstre er det tiltenkte antrekket fra en annen konsert. I Milwaukee stilte hun i trusa. Foto: All Over Press / YouTubeVis mer

Måtte løpe inn på scenen i undertøyet

Miley Cyrus rakk ikke å skifte før sangen begynte.

SEOGHØR.NO: Miley Cyrus (21) overrasket alle da hun plutselig løp inn på scenen i bare undertøyet under en konsert i Milwaukee på søndag.

Cyrus kom inn i stor hastighet og fremførte sangen «23» svært lettkledd. Og etterpå twitret Cyrus om situasjonen.

- Det var ikke akkurat et nytt antrekk for 23. Jeg rakk rett og slett ikke klesskiftet mitt, og hadde ikke rukket sangen, så jeg bare løp inn i undertøyet, skrev Cyrus ifølge UsMagazine.com.

Det var tydeligvis første gangen noe slikt hadde skjedd for Cyrus.

- Sånt har aldri skjedd meg før. Men jeg elsker fansen min like mye som de elsker meg. Jeg kunne jo ikke gå glipp av 23. Showet måtte gå videre, skrev Miley.

Stjernen entret scenen i matchende stripete rødt og sort undertøy. Til vanlig når Miley fremfører 23, rekker hun å ta på seg et par røde og sorte shorts først.

Med andre ord er ikke antrekket hun viste seg med i Milwaukee mye mer avslørende enn den opprinnelige varianten.

Se video av det hele her:LES OGSÅ: Miley tilbragte natten hos ham