FIKK HJELP: - Jeg måtte justere benet ettersom det liksom "glir ut". Men fysioterapeuten min har vært brilliant og limt det på, sier "Dancing on ice"-stjernen Heather Mills. Foto: All Over Press
FIKK HJELP: - Jeg måtte justere benet ettersom det liksom "glir ut". Men fysioterapeuten min har vært brilliant og limt det på, sier "Dancing on ice"-stjernen Heather Mills. Foto: All Over PressVis mer

Måtte lime fast benet på isen

- Det var ikke så lett, innrømmer TV-stjernen.

SEHER.NO: Den tidligere Beatles-stjernen Paul McCartneys eks-kone Heather Mills var så fast bestemt på å stå på skøyter i realityshowet "Dancing on ice" på søndag at hun måtte lime på sitt kunstige bein for å forsikre seg om at det ikke falt av.

Den tidligere glamourmodellen har måttet gå med protese etter at hennes venstre ben ble amputert etter en motorsykkelulykke i 1993. Før den populære TV-serien har hun vært i knallhard trening, men likevel slitt med visse bevegelser på grunn av sitt handikap, skriver Contactmusic.

Forrige uke måtte Mills stoppe prøvene for å teste ut et nytt bein.

- Det faller ut av holderen. Jo flere steg vi tar, jo verre blir det. Skruen kan ha løsnet. Jeg er overlykkelig over å ha fått meg et nytt bein, selv om man hver gang man får et nytt må bli vant til det. Jeg prøvde å gjøre bevegelsene mine, men det var ikke så lett, sier hun til nettstedet.

Vanskelig var det altså å danse med det gamle benet. I søndagens show slet hun derimot også med sitt nye da hun danset til The Emotions' Best Of My Love.

- Jeg måtte justere benet ettersom det liksom "glir ut". Men fysioterapeuten min har vært brilliant og limt det på. Når man svetter blir det likevel vanskelig å holde det helt på plass. Men uten lim ville jeg ikke klart å stå på skøyter i det hele tatt. Snart får vi lagd en ny holder.
 
I TV-showet var det denne gang TV-kokken Gordon Ramsays kone Tana som ble styemt ut av showet, etter å ha fått bare 12 poeng av 30 mulige av dommerne.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Hun ble hoppende glad