- Måtte legge om livet for helsens skyld

Caroline Knutsen gikk på byen flere ganger i uken før og etter at hun ble med i «Paradise Hotel». Så sa kroppen stopp.

IMEXICO: Slik så det ut da Caroline (t.h.) i 2010 var med realityserien «Paradise Hotel». (F.v.) Stine Marie Lothe Svendsen og Tine Helene Valle Foto: TV3
IMEXICO: Slik så det ut da Caroline (t.h.) i 2010 var med realityserien «Paradise Hotel». (F.v.) Stine Marie Lothe Svendsen og Tine Helene Valle Foto: TV3 Vis mer

SEOGHØR.NO: Caroline Knutsen (27) - som tidligere denne måneden ble sendt hjem fra realityserien «Robinsonekspedisjonen» - fikk mye oppmerksomhet da hun i 2010 var med i TV3-serien «Paradise Hotel».

I året etter Paradise Hotel-deltagelsen reiste hun sammen med flere av de andre deltagerne og festet på nattklubber rundt om i hele Norge, som spesialinviterte gjester.

Flere av deltagerne i senere sesonger har også sagt ja til å være innleide fest-deltagere for å skape blest om arrangementer, og gir også ofte festene mye positiv omtale på sine blogger og i sosiale medier.

Advarer ungdommer

RØK UT: Caroline Knutsen måtte tidligere denne måneden forlate Robinsonekspedisjonen etter å ha blitt stemt hjem av sitt lag med tidligere Paradise Hotel-deltagere Foto: TV3
RØK UT: Caroline Knutsen måtte tidligere denne måneden forlate Robinsonekspedisjonen etter å ha blitt stemt hjem av sitt lag med tidligere Paradise Hotel-deltagere Foto: TV3 Vis mer

Nå retter imidlertid Cathrine en advarsel til realitykollegene og andre unge mennesker om at det tøffe partylivet også har en bakside.

Til Seoghør.no sier hun at hun fikk flere varsler om at helsen hennes ble raskt verre etter ett år som «Paradise-fester».

- Jeg merket at jeg raskt ble slappere og dvaskere. I tillegg kunne jeg knapt løpe to meter, på grunn av all røykingen. Utseendet mitt forandret seg også på en måte jeg ikke var fornøyd med.

- Når man er midt oppe i det tenker man ikke på alt man utsetter kroppen for, det viktigste er å ha det gøy der og da. Men jeg skjønte etter hvert at jeg måtte legge om livet for helsens skyld.

- Plutselig kunne jeg springe igjen

Løsningen ble å stumpe røyken, kutte kraftig ned på alkoholen, og gradvis mer løpe- og styrketrening.

- Plutselig kunne jeg springe igjen, det har jeg vel ikke klart siden jeg var 17. Nå trives jeg mye bedre med kroppen min. Jeg er vel nærmest blitt treningsnarkoman, sier Caroline.

Til daglig jobber Stavanger-jenta både offshore og på et senter for adferdsanalyse.
En kjæreste å trene sammen med, savner hun ikke.

- Jeg er singel, og har ikke noe hast med å finne den rette. Hverdagen min er bedre nå enn den har vært på mange år, sier hun til Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Har vært syk helt siden «Robinson»