Måtte låne penger av pappa etter MGP-seieren

Jeg synes det er litt morsomt, sier Margaret Berger.

LÅNTE PENGER AV PAPPA: Dagen før finalen måtte popstjernen låne penger av pappa, da det var tomt på kortet. Foto: Martin Norderhaug/seoghør.no
LÅNTE PENGER AV PAPPA: Dagen før finalen måtte popstjernen låne penger av pappa, da det var tomt på kortet. Foto: Martin Norderhaug/seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Det var lenge stille rundt Margaret Berger (27) før hun lørdag gikk av med seieren i Melodi Grand Prix. Sangeren har gitt ut to album og en EP, men har ikke blitt rik av musikken.

- Jeg har hatt mange jobber ved siden av, blant annet i klesbutikk. Jeg er ikke redd for å få skitt under neglene for å betale husleien min, men det er jo ikke noe synd på meg av den grunn, sier Berger til Her og Nå.

Berger, som kom på 2.plass i «Idol» i 2004, knuste alle konkurrentene under lørdagens finale i Oslo Spektrum. Låten «I feed you my love» gikk rett hjem hos det norske folk, som sendte Margaret videre til Malmø.

Men etter seieren fikk Berger et økonomisk problem.

- I går var det tomt på kortet mitt, og da fikk jeg låne en tusenlapp av pappa. Jeg synes det er litt morsomt: «Vant Grand Prix - men låner penger av pappa». Jeg er ganske uavhengig, en nomadeperson som har flyttet mye rundt og prøvd å klare meg selv. Men pappa har vært en trygghet hvis det innimellom går dårlig, forteller Margaret til ukebladet.

Etter finaleseieren ser derimot de økonomiske utsiktene for 2013 til å bli gode. Foruten MGP-seieren har hun både signert med et nytt plateselskap og takket ja til modelloppdrag.

- 2013 tror jeg blir et veldig travelt år, men jeg er så klar for det! Nå skal jeg jobbe beinhardt, og jeg har ingen unnskyldning for å feile, avslutter Berger.

LES OGSÅ: Nå har Solbakken blitt pappa 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer