Måtte kutte lønna med 30 millioner

Talkshowverten Jay Leno bet i det sure eplet for å redde showet sitt.

PROGRAMLEDER I 20 ÅR: Jay Leno overtok kveldsprogrammet «The Tonight Show» etter Johnny Carson i 1992. Der har han intervjuet kjendiser i 20 år. Her med Charlie Sheen som gjest.  Foto: All Over Press
PROGRAMLEDER I 20 ÅR: Jay Leno overtok kveldsprogrammet «The Tonight Show» etter Johnny Carson i 1992. Der har han intervjuet kjendiser i 20 år. Her med Charlie Sheen som gjest. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Jay Leno (62) har i 20 år ledet tv-programmet «Tonight Show» på den amerikanske kanalen NBC. Til tross for at det er en av de mest sette kveldsprogrammene på amerikansk tv, har det slitt med å skape god nok inntekt. Nå har situasjonen fått store følger for lønna til programlederen.

- Jay har tilbudt seg å kutte lønna med 30 millioner, for å redde jobbene til de andre ansatte på «The Tonight Show». Rundt 20 mennesker mistet jobben sist fredag, noe som drev Jay til prøve å redusere seriens utgifter, skriver BBC News.

Men det er fortsatt ikke dårlig stilt med den populære programlederen. Selv om lønna har blitt mindre, vil han fortsatt tjene svimlende 122 millioner kroner i året fremdeles, i tillegg tjener han rundt 120 millioner på å holde standup-show.

- Nedbemanningen og lønnsreduksjonene er en del av en omstrukturering, som vil kutte showets driftsutgifter ned fra 14 millioner kroner, til 10 millioner kroner per episode, skriver nettstedet Contactmusic.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ida Maria til Jay Leno 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer