Ida Gran-Jansen:

- Måtte krabbe til badet

Bakebloggeren åpner seg om hvordan det er å ikke kunne gå på medisiner mot leddgikt som gravid.

VENTER SITT ANDRE BARN: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand blir snart tobarnsforeldre. Her avbildet i 2017. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
VENTER SITT ANDRE BARN: Ida Gran-Jansen og samboeren Eirik Lyssand blir snart tobarnsforeldre. Her avbildet i 2017. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Det har gått over tre måneder siden det ble kjent at bakeblogger Ida Gran-Jansen (32) venter sitt andre barn med samboeren Eirik Lyssand (32). Gravidavsløringen kom ett år etter at parets sønn Max kom til verden.

Termin er allerede i sommer, og Gran-Jansen fortalte nylig litt om graviditeten i et innlegg på bloggen sin.

- Alt står veldig bra til med lillebror i magen, han vokser og koser seg. Jeg er allerede i uke 30 så det er kun 10 uker til termin. Denne graviditeten har gått så vanvittig fort og mye kjappere enn forrige gang. Vel, det føles kjappere hvert fall, skrev hun i blogginnlegget.

Kan ikke gå på medisiner under graviditeten

Alt er imidlertid ikke helt smertefritt for 32-åringen når det kommer til svangerskapet. Det avslører hun i form av flere videoer delt på Instagrams historiefunksjon.

32-åringen har tidligere fortalt om de mange årene med store leddgiktplager. Det gjorde hun for første gang i et innlegg på bloggen sin, kort tid etter «Farmen kjendis»-deltakelsen i 2016.

Da forklarte Gran-Jansen at hun ikke ønsket medlidenhet, noe som også var grunnen til at hun holdt sykdommen skjult i flere år.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer