Måtte klippe bort «enmannsshowet»

Snusen rant da den svenske skuespilleren Thorsten Flinck psykoanalyserte forfatter Björn Ranelid.

<strong>MYE:</strong> Thorsten Flinck (t.v.) prøvde å ta over showet med en monolog, hvor han analyserte forfatter Björn Ranelid (t.h.). Foto: Stella Pictures
MYE: Thorsten Flinck (t.v.) prøvde å ta over showet med en monolog, hvor han analyserte forfatter Björn Ranelid (t.h.). Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fredag forrige uke gikk talkshowet «Skavlan» på NRK som vanlig. Men i de svenske kulissene hersket det kaos da episoden ble spilt inn.

Blant gjestene var nemlig den svenske skuespilleren Thorstein Flinck (50), som startet showet med en lang monolog hvor han analyserte den svenske forfatteren Björn Ranelid (62), som også var gjest hos Fredrik Skavlan (45).

Mens snusen renner og monologen fremføres, sitter programlederen og de øvrige gjestene stumme rundt ham. Til slutt må Skavlan avbryte, og forfatter Ranelid tipser ham om å spørre han om melodifestivalen.

- Jeg føler at du har en uteforstående rolle, Bjørn, som jeg også har. Og det er vi født med. Det er bunnløst ensomt og sørgelig, analyserte han.

På norske skjermer tok sekvensen bare noen sekunder, fra Flinck kommer inn, gir Ranelid en gave og begynner å snakke, til Skavlan spør han nettopp om Melodi Grand Prix. Men den svenske kanalen SVT, med prosjektleder Gunilla Nilars i spissen, ble nødt til å klippe bort hele den pinlige sekvensen.
 
- Det er vi som bygger programmet. I vårt program skal gjestene kunne delta i hverandres samtaler, sier hun til Aftonbladet.

Selv om Skavlan til tider, i følge avisen, så ut til at han hadde mistet kontrollen over intervjusituasjonen, er han fornøyd med episoden i ettertid.

- Jeg har ikke hørt noe annet enn at han syntes episoden var fantastisk. Han er godt vant med skuespillere, og hvordan de noen ganger vil ta over showet, sier Nilars.

Episoden ble sendt på NRK fredag 27. januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Naivt av Lene Alexandra 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer