Måtte kjempe for kjærligheten

Elisabeth Andreassen måtte bruke all sin kvinnelige list for å kapre drømmemannen.

KJEMPET FOR KJÆRLIGHETEN: Elisabeth måtte bruke all sin kvinnelige list for å kapre ektemannen Tor. Foto: SCANPIX
KJEMPET FOR KJÆRLIGHETEN: Elisabeth måtte bruke all sin kvinnelige list for å kapre ektemannen Tor. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Elisabeth Andreassen (54) kan snart feire porselensbryllup med sin ektemann Tor Andreassen (60). De to traff hverandre i 1992, og Elisabeth ble forelsket ved første blikk.
 
Men selv om Tor også ble forelsket i den vakre artisten, visste han at mannen til hele Norges Bettan ville havne i rampelyset, noe Tor absolutt ikke ville.

- Det var nok den største grunnen til at jeg gikk i tenkeboksen så det holdt. Jeg var ikke interessert i å være offentlig eller å bli tatt bilder av, det er vel noe folk har merket seg opp gjennom årene også. Så jeg var veldig feig og redd i starten, kanskje mer enn henne. Men så tok jeg spranget, forteller Tor.

Elisabeth bekrefter at det ble en kamp, men at hun til slutt fikk bruk for sine gode overtalelseskunster.

- Jeg sa «Du aner ikke hvor godt du kommer til å få det».

Tor smiler bekreftende.

- Ja du brukte alle triks. Jeg var den største bremseklossen, og det var en prosess for å få meg til å forstå mitt eget beste rett og slett. Men du har hatt helt rett: Livet ble bra med deg, sier Tor i intervjuet med Her og Nå.

Elisabeth Andreassen blir snart å se i et nytt forrykende show med Alexander Rybakk og Didrik Solli-Tangen.

LES OGSÅ:   Her skjønner Bettan at hun har blitt lurt


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer