<strong>KJEMPET:</strong> Silje Trosten Johnsen forteller at hun hadde forandret seg etter Farmen-oppholdet. Hun måtte kjempe for å holde liv i forholdet. Foto: TV 2
KJEMPET: Silje Trosten Johnsen forteller at hun hadde forandret seg etter Farmen-oppholdet. Hun måtte kjempe for å holde liv i forholdet. Foto: TV 2 Vis mer

Måtte kjempe for forholdet

- Jeg forandret meg etter «Farmen».

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «Farmen»-deltageren Silje Trosten Johnsen (24) fikk det vanskelig i etterkant av oppholdet på Tranøy gård. Livet med samboeren Morten Øvsteng var ikke det samme. Til Se og Hør Weekend avslører hun at hun måtte kjempe for forholdet.

– Da jeg kom hjem gikk det tungt. Jeg hadde nok forandret meg mens jeg var borte, forteller Silje til Se og Hør.

24-åringen sier at det var vanskelig for Morten å takle situasjonen etter reality-deltagelsen. Til slutt måtte Silje besøke psykolog.

– Jeg klarte ikke å konsentrere meg om studiene, og jeg trengte råd om hvordan jeg kunne beholde Morten. Jeg ville ikke at forholdet skulle ta slutt, sier hun.

Etter hvert gikk det heldigvis bra, og den dag i dag smiler livet igjen for både Silje og Morten.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Hun er en liten, manipulerende rotte


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer