Hollywood-eksene:

Måtte jobbe med eksen

Utroskap, hemmelige brudd og undertøysshow foran eksen. Det er ikke bare enkelt å jobbe med en tidligere flamme.

GOSSIP GIRL: Blake Lively og Penn Badgley spilte av-og-på-kjærester gjennom seks sesonger. Foto: Gregory Pace/BEI/REX/Shutterstock/NTB
GOSSIP GIRL: Blake Lively og Penn Badgley spilte av-og-på-kjærester gjennom seks sesonger. Foto: Gregory Pace/BEI/REX/Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert

Mange møter sin store kjærlighet på jobb, og Hollywood er intet unntak. Artist Gwen Stefani (52) møtte sin ektemann Blake Shelton (45) da de begge var dommere på «The Voice», og Blake Lively (34) møtte sin utkårede Ryan Reynolds (45) under innspillingen av filmen «Green Lantern».

Men ikke alle forhold varer livet ut, og etter et brudd ønsker man kanskje å få sin tidligere flamme på avstand.

Det er ikke nødvendigvis så enkelt dersom man er kollegaer. Det har flere Hollywood-stjerner erfart.

Spilte kjærester etter bruddet

Joey King (22) og Jacob Elordi (24) spilte kjæresteparet Elle Evans og Noah Flynn i den romantiske komedien «Kissing Booth» i 2017. I likhet med filmkarakterene ble de omsider et par, skriver Entertainment Tonight.

I 2018 tok derimot kjærligheten slutt, men de måtte likevel fortsette som kjærestepar på filmlerettet under innspillingen av oppfølgeren «Kissing Booth 2» i 2020.

I et intervju med Cosmopolitan fortalte King at hun ikke ville la privatlivet stå i veien for å gjøre jobben sin.

- Ingen tenker for seg selv at det er lett, fordi det var det ikke. Jeg er sikker på at folk vil analysere hver bevegelse og hver detalj. Og vet du hva? La dem. For når alt kommer til alt var jeg bare glad for å være Elle Evans igjen. Elle Evans trenger sin Noah Flynn, og uansett hva det betyr for mitt personlige liv, så skal jeg gjøre alt jeg kan for å forsikre meg om at min karakter, som jeg bryr meg så mye om, er komplett.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer