Måtte installere sikkerhetsalarm

Bryan Adams forfulgt av gal mor og sønn.

FORFULGT: Rockerveretan Bryan Adams har de siste ukene blitt forfulgt av en gal rumensk kvinne og hennes sønn.  Foto: All Over Press
FORFULGT: Rockerveretan Bryan Adams har de siste ukene blitt forfulgt av en gal rumensk kvinne og hennes sønn. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "Summer of 69"-sanger Bryan Adams (49) skal ha søkt hjelp av britiske politi etter at en rumensk kvinne og hennes sønn har forfulgt han i ukevis.

Den canadiske popstjernen, som tidligere skal ha hatt en romanse med avdøde prinsesse Diana og supermodell Elle Macpherson, har følt seg så truet at han nå har fått en alarmknapp installert i huset sitt, skriver Ekstra Bladet.

Ifølge kilder hos politiet skal kvinnen og hennes sønn ha alvorlige psykiske problemer, og være en fare for Adams.

- De er blitt besatt av Bryan. De dukker opp ved huset hans og forfølger han overalt, sier en kilde til The Sun.

De to skal lenge ha visst hvem popstjernen er, men det var først da de oppdaget han på en restaurant at stalkingen begynte.

- Det begynte da de fikk øye på ham på en restaurant. Bryan er typen som holder en lav profil og er ikke akkurat den mest iøynefallende rockestjernen. Men han sa ja til å skrive en autograf for dem. Etter det har de blitt besatt av han, og selv om han ikke har villet skape problemer for dem, vil han gjerne bli latt være i fred, forteller kilden.

Tilslutt bestemte Adams seg for å henvende seg til politiet i London, som ga han råd om hvordan han skulle håndtere de to forfølgerne. Dermed fikk popstjernen installert en alarmknapp i sin bolig.

Og dersom duoen nå dukker opp uanmeldt, blir det rett inn i kasjotten for dem.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]

LES OGSÅ: - Kurt er fantastisk!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer