Måtte innrømme avhengigheten

«Hei. Mitt navn er Lindsay, og jeg er en alkoholiker og rusmisbruker».

TVUNGET: Lindsay har blitt tvunget til å innrømme at hun er en rusmisbruker under oppholdet på Betty Ford-klinikken. Foto: Stella Pictures
TVUNGET: Lindsay har blitt tvunget til å innrømme at hun er en rusmisbruker under oppholdet på Betty Ford-klinikken. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skandalestjernen Lindsay Lohan (24) har blitt tvunget til å innrømme at hun er en alkoholiker og en rusmisbruker. Det skriver RadarOnline.com.

Lohan måtte ut med den velkjente setningen: «Hei. Mitt navn er Lindsay, og jeg er en alkoholiker og rusmisbruker», under hennes opphold på den velkjente Betty Ford-klinikken.

Ifølge en kilde må Lindsay komme med stadig flere offentlige avsløringer for hver dag som går.

- Hun må diskutere hennes tidligere rusmisbruk, og si setningen hun i så mange år har nektet å si, forteller en tidligere pasient til nettstedet.

På Lindsays avdeling hevdes det å bo 22 kvinner. Alle er delt inn i rom på to personer, noe som betyr at stjernen har en romkamerat.

RadarOnline.com skriver at skuespilleren har mer frihet på klinikken enn hun har hatt i fengselet. Etter frokost blir pasientene tildelt varierte oppgaver, med påfølgende gruppeterapi.

Alle pasientene har lov til å bevege seg fritt i området rundt klinikken, og kan skrive dagbøker. Det er ventet at Lohans advokat vil forsøke å få stjernens opphold på klinikken forlenget under neste høring, som finner sted 22. oktober.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ:
Det er noe alvorlig galt med dette bildet