Måtte hentes av moren etter trekant-sex

- Hun bare lo av meg, sier «Paradise Hotel»-Dennis.

<strong>VÅKNET OPP MED TO DAMER:</strong> Deninis Poppe Thorsen sier både han og moren tok det hele med et smil, da han måtte be henne hente seg etter at han hadde havnet på et nachspiel utenfor Stavanger og endt opp i sengen med to kvinner. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no
VÅKNET OPP MED TO DAMER: Deninis Poppe Thorsen sier både han og moren tok det hele med et smil, da han måtte be henne hente seg etter at han hadde havnet på et nachspiel utenfor Stavanger og endt opp i sengen med to kvinner. Foto: Sølve Hindhamar, Seoghør.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Med kamera på soverommet og overalt hvor de beveger seg, kan livet inne på «Paradise Hotel» raskt føre til pinlige øyeblikk for deltagerne.

Men for den mannlige deltageren Dennis Poppe Thorsen (20) blekner de flaue øyeblikkene i forhold til noe av det han har opplevet før han sjekket inn i skandaleserien på TV3.

Til Seogøhør.no avslører han at en heftig natt ute i sin hjemby Stavanger i 2010, måtte hentes av sin mor etter å ha havnet i sengen med to kvinner.

- Jeg hadde fått kontakt med ei dame på utestedet hvor jeg jobber, og senere på natten havnet vi på nachspiel i et hus langt utenfor Stavanger. Etter hvert bestemte vi for å legge oss men fant ikke noen seng.

- Da sa plutselig en annen jente som var der at vi kunne dra hjem til henne, hvis hun fikk være med, sier han og ler.


Da han våknet opp dagen etter, så han imidlertid ingen annen mulighet å komme seg hjem på enn å ringe til sin mor.

- Jeg oppdaget at det var langt ute på landet og kom ikke på noen annen løsning enn å spørre mamma om hun kunne hente meg. Heldigvis er hun en veldig kul dame.

- Da hun spurte meg om det var verdt det, svarte jeg «begge to var verdt det», ha ha. Hun bare lo av meg. Jeg har alltid hatt et veldig åpent forhold til moren min, sier han til Seoghør.no.

I «Paradise Hotel» fant Dennis fra første dag tonen med Kristin E. Gjelsvik fra Bergen, og kjærlighetsryktene har svirret etter hvert som de to har flørtet tett foran kameraene.

Da Seoghør.no møtte Dennis og Kristin på årets premierefest for «Paradise Hotel» la Dennis ikke skjul på at han er meget begeistret for den vakre Bergens-jenta.

- Kristin er drømmedama mi. Vi klikker veldig bra sammen, sa han.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Her er årets Paradise-deltagere[obj:media:10777]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer