«Ex on the Beach»-Øystein:

Måtte hasteopereres

Realityprofilen fikk akutte magesmerter som viste seg å være en betennelse i blindtarmen.

AKUTT: Realitydeltaker Øystein Lihaug Solberg måtte hasteopereres etter at han fikk påvist blindtarmbetennelse. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay/Privat
AKUTT: Realitydeltaker Øystein Lihaug Solberg måtte hasteopereres etter at han fikk påvist blindtarmbetennelse. Foto: Toke Mathias Riskjær / Dplay/Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tredje sesongen av det skandaleombruste realityprogrammet «Ex on the Beach» ruller over tv-skjermene i disse dager, og en av deltakerne som raskt fanget oppmerksomheten til seerne var bergenseren Øystein Lihaug Solberg (24).

For tiden er imidlertid 24-åringen sengeliggende etter at han forrige uke gjennomførte en hasteoperasjon etter å ha opplevd intense magesmerter.

Det var Nettavisen som omtalte saken først.

Til Se og Hør forteller realityprofilen at han var på vei til trening med noen venner da han begynte å kjenne intense smerter i magen. Til tross for magesmertene valgte han likevel å gjennomføre treningsøkten.

- Da jeg kom hjem fortsatte smertene. De ble bare verre og verre, og så fikk jeg feber, forteller Solberg, og legger til at han til slutt så seg nødt til å reise på legevakten, klokken halv ett på natten.

DELER: Ny sesong av «Ex on the beach» er godt i gang, og det er tre av jentene i start-casten som deler en felles hemmelighet. Video: Rød løper / Dplay Vis mer

Hadde intense magesmerter

Realityprofilen forteller at legevakten besluttet å sende ham til Haukeland sykehus, men da det tok så lang tid før taxien fra sykehuset dukket opp, bestemte Solberg seg for å reise hjem.

Dette til tross for at han ble anbefalt å ikke reise hjem, da det kunne være farlig.

Senere samme dag våknet Solberg opp og hadde fortsatt veldig vondt i magen. Dermed besluttet han å reise til Haukeland sykehus, hvor de tok ultralyd av magen hans og konstaterte med en betennelse i blindtarmen.

NYOPERERT: Realitydeltakeren er for tiden sengeliggende etter operasjonen for fem dager siden. Foto: Privat
NYOPERERT: Realitydeltakeren er for tiden sengeliggende etter operasjonen for fem dager siden. Foto: Privat Vis mer

24-åringen måtte hasteopereres, og han forteller at han da innså at det var ganske kritisk.

- Det gikk veldig fint. De var veldig flinke, og det tok bare 45 minutter før de var ferdig, forteller Solberg om operasjonen.

PAR: Linn Wøyen Lenes og Øystein Lihaug ble kjærester under innspillingen av «Ex on the beach». Video: Dplay/Rød Løper Vis mer

Klarer ikke spise

Etter operasjonen ble han sendt hjem, hvor han skal være sengeliggende en god tid fremover.

- Jeg kunne bli ut dagen hvis jeg ville, men det var ikke noe poeng. Når du er ferdig med operasjonen er det ikke så mye mer å gjøre. Man må bare slappe av og vente til såret har grodd, forteller Solberg.

- Hvordan går det nå?

- Det går helt greit. Jeg har syke luftsmerter, jeg sliter med å sove og klarer ikke å spise noe. Jeg har nok gått ned noen kilo. Jeg har så mye luft i magen og i kroppen, og bare jeg drikker et glass vann er jeg helt stappmett, svarer 24-åringen.

- Det er så mye trykk i magen at det ikke går an å spise, magen er oppblåst hele tiden. Det er en veldig brutal smerte, og de første fire dagene klarte jeg ikke sove i det hele tatt, fortsetter han.

REALITY-KLARE: Vårens «Ex on the beach»-gutter er her. Video: Rød Løper Vis mer

Videre forteller Solberg at han skal være helt frisk om seks uker, og at han kan gjøre vanlige ting om rundt to uker.

Solberg legger ikke skjul på at kjæresten og «Ex on the Beach»-deltakeren Linn Wøyen Lenes (20) har vært en god støtte i tiden etter operasjonen.

- Linn har vært hos meg hele tiden, og hun har passet på og hjulpet meg i leiligheten. Hun tar vare på meg, forteller Solberg.

LES OGSÅ: «Ex on the Beach»-stunt skaper full forvirring

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer