Måtte hasteoperere i frykt for lammelse

Statsråd Karl Eirik Schjøtt-Pedersen ble akutt syk på familieferie.

NÆRE KOLLEGER: Statsråd ved statsministerens kontor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (t.h.) i samtale med avtroppende statsminister Jens Stoltenberg og Finlands president Sauli Niinistö i fjor. Foto: NTB Scanpix
NÆRE KOLLEGER: Statsråd ved statsministerens kontor Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (t.h.) i samtale med avtroppende statsminister Jens Stoltenberg og Finlands president Sauli Niinistö i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: AP-politiker Karl Eirik Schjøtt-Pedersen (54), som er statsråd ved avtroppende statsminister Jens Stoltenbergs kontor, opplevde sitt livs mareritt da han var på familieferie i Kroatia i sommer.

Han ble rammet av akutt nakkeprolaps, og måtte hasteoperere i frykt for lammelse.

- Det var vondt. Det kunne blitt en varig lammelse, og det unngikk jeg. Men man blir jo betenkt, sier han til VG.

Statsråden ble sykemeldt i flere uker, og ble tvunget til å delta på valgkampen fra sidelinjen:

- Det var fem ukers sykemelding midt i valgkampen. Det er veldig rart når man sitter i en sånn funksjon å se det utenfra. For å si det sånn, jeg vrei meg.

Schjøtt-Pedersen forteller videre at legene har gitt han beskjed om at han kommer til å bli helt frisk igjen, og han nå er tilbake på jobb som normalt.

Mandag 14.oktober går Jens Stoltenbergs regjering av.

LES OGSÅ: Carl I. Hagen merker store forandringer med helsen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer