Ailo Gaup:

Måtte ha rullator etter sykehusdrama

Idrettsprofilen klarte ikke gå på halvannet år. Nå snakker han ut om sitt brutale liv. - Dagen jeg blir kremert, ligger det igjen en titaniumsinstallasjon, sier han.

HOLDER SAMMEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært kjærester i flere år, og har to barn sammen. Men det har skjedd mer enn én gang at Rimmen har vært hjemme med barn mens Gaup har bodd på sykehuset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
HOLDER SAMMEN: Anne Rimmen og Ailo Gaup har vært kjærester i flere år, og har to barn sammen. Men det har skjedd mer enn én gang at Rimmen har vært hjemme med barn mens Gaup har bodd på sykehuset. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert

Torsdag forrige uke ble det kjent hvilke seks kjendiser som er med og konkurrerer i TV 2s nysatsing, «I fyr og flamme», som ledes av tidligere sportsanker i kanalen, Simon Nitsche (30).

Én av dem er tidligere FMX-fører Ailo Gaup (43), som mange trolig vil mene har flaks som fortsatt er i live.

Gaup la opp som profesjonell motorsyklist i 2008, men har også etter den tid pådratt seg alvorlige skader - flere enn de aller fleste opplever gjennom et helt liv.

Overfor Se og Hør innrømmer 43-åringen at han har vært heldig i alle uhellene.

- Husker ikke alt

Etter at Gaup la opp som profesjonell, rørte han ikke en motorsykkel på drøyt to år. Men etter hvert kom trangen til å mosjonere snikende.

- Jeg testet det ut litt igjen - og var med i NM i tradisjonell motocross og slikt. Det var en veldig fin måte å trene på, man kjører jo med makspuls hele tiden. Det er den beste mosjon som finnes, for ingenting annet får deg til å ta deg mer ut. Det gir deg adrenalin, men det er også farlig, sier han, før han legger til:

- Det var kjempegøy, helt til jeg krasjet og skadet nakken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer