Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Måtte ha en alvorsprat

- Jeg sa ifra på forhånd.

KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester siden 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester siden 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Martine Lunde (26) ble raskt et kjent ansikt etter sin deltakelse i realityserien «Paradise Hotel» i 2017. I etterkant har hun vært å se i flere andre programmer, blant annet «Bloggerne» og «Norges nye megahit».

I førstnevnte realityprogram møtte hun kjæresten Aleksander Sæterstøl (26), og siden deltakelsen har de to vist seg å være ett av landets mest stødige realitypar. Fredag forrige uke stakk de også av med pris under Se og Hørs Reality Awards.

Dagen etter var Lunde å se svingende på parketten i «Skal vi danse: all stars», hvor hun og dansepartneren Tarjei Svalastog ble akkompagnert av Aleksander Sæterstøl.

Tematikken for dansen var frieri og bryllup, noe Lunde selv drømmer om.

Ønsket ikke et frieri

Da det ble klart at Sæterstøl skulle være med på dansen måtte Lunde se seg nødt til å ta en alvorsprat med kjæresten. Det melder TV 2.

– Jeg sa ifra på forhånd da jeg fikk vite temaet, at jeg hadde satt pris på om det ikke skjedde, forteller Lunde til TV 2.

Bakgrunnen for hvorfor Lunde ikke ønsket å bli fridd til i beste sendetid begrunner hun med at hun ønsker at et frieri skal skje privat.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer