Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl:

Måtte ha en alvorsprat

- Jeg sa ifra på forhånd.

KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester siden 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
KJÆRESTER: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl har vært kjærester siden 2017. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer
Publisert

Martine Lunde (26) ble raskt et kjent ansikt etter sin deltakelse i realityserien «Paradise Hotel» i 2017. I etterkant har hun vært å se i flere andre programmer, blant annet «Bloggerne» og «Norges nye megahit».

I førstnevnte realityprogram møtte hun kjæresten Aleksander Sæterstøl (26), og siden deltakelsen har de to vist seg å være ett av landets mest stødige realitypar. Fredag forrige uke stakk de også av med pris under Se og Hørs Reality Awards.

VANT PRIS: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl vant prisen for Årets duo under Reality Awards. Foto: Espen Solli / Se og Hør
VANT PRIS: Martine Lunde og Aleksander Sæterstøl vant prisen for Årets duo under Reality Awards. Foto: Espen Solli / Se og Hør Vis mer

Dagen etter var Lunde å se svingende på parketten i «Skal vi danse: all stars», hvor hun og dansepartneren Tarjei Svalastog ble akkompagnert av Aleksander Sæterstøl.

Tematikken for dansen var frieri og bryllup, noe Lunde selv drømmer om.

RØK UT: Martine Lunde røk ut av Skal vi danse og svarer om frieri-hinting. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

Ønsket ikke et frieri

Da det ble klart at Sæterstøl skulle være med på dansen måtte Lunde se seg nødt til å ta en alvorsprat med kjæresten. Det melder TV 2.

– Jeg sa ifra på forhånd da jeg fikk vite temaet, at jeg hadde satt pris på om det ikke skjedde, forteller Lunde til TV 2.

Bakgrunnen for hvorfor Lunde ikke ønsket å bli fridd til i beste sendetid begrunner hun med at hun ønsker at et frieri skal skje privat.

- Hvis det var folk til stede så hadde jeg nok satt pris på at det var våre nærmeste, og ikke noe vi delte med hele Norge, innrømmer Lunde til TV 2.

Da Se og Hør møtte Lunde etter at det ble klart at hun var fjerdemann ut av TV 2-programmet, la hun ikke skjul på at hun drømmer om å gifte seg.

- Han har noen år til på seg. Han skal få den tiden han trenger. Vi har det veldig fint sammen, og da trenger man egentlig ikke en ring, selv om jeg har veldig lyst til å gifte meg, fortalte hun.

KRITIKK: Kollega Bjørn Wettre Holthe gir programleder Helene Olafsen en skjennepreken etter «Skal vi danse»-premieren. Video: Luna Lea / TV 2. Reporter: Jonas Hammer. Klipp: Celina Morken Vis mer

Da Se og Hør snakket med Aleksander Sæterstøl utdypet han at han har planlagt at det skal skje et frieri en gang, men påpekte at han ikke helt vet når det kommer til å skje.

- Det er litt snakk om det hjemme, men ikke noe voldsomme greier. Vi får se. En dag skjer det, sa han kryptisk til Se og Hør.

LES OGSÅ: Røper kjønnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer