Martine Lunde og Tarjei Svalastog:

Måtte gjøre endringer etter skadedrama

- Vært teipet opp og fått laserbehandling.

SLAG: Martine Lunde fikk seg en trøkk av dansepartner Tarjei Svalastog på trening. Nå har de måttet gjøre om dansen. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert

Kommende lørdag er det duket for den storslåtte premieren av «Skal vi danse: All stars». Frem til da er kjendisene og proffdanserne i hardtrening, og konkurransenivået er skyhøyt ettersom et par ryker ut av konkurransen allerede første sending.

Da Rød Løper møtte influenser og deltaker Martine Lunde (26) med dansepartneren Tarjei Svalastog, kunne hun røpe at treningen har bydd på dramatikk før premieren.

REALITY AWARDS: Influenser Martine Lunde møtte opp på Rød Løper i forbindelse med Reality Awards, og pratet litt om hvordan det er å være vekke fra kjæresten. Video: Luna Lea. Reporter: Nora Skavhaug. Vis mer

- Alt var umulig

Det var da Lunde og Svalastog skulle øve på et løft at det gikk galt.

- Så fikk jeg litt mange slag mot ribbena. Så jeg har hatt skikkelig vondt i ribbena i det siste, vært teipet opp og fått laserbehandling, forteller Lunde.

Influenseren kan likevel betrygge «Skal vi danse»-fansen at hun allerede føler seg bedre.

- Forrige uke var alt umulig, og jeg turte ikke si til Tarjei hvor vondt det egentlig var, innrømmer hun.

INTIMITET: Influenser og «Paradise hotel»-vinner Martine Lunde snakker ut om de intime scenene som ble vist på «Paradise hotel». Video: Kine Falch. Reporter: Celina Morken. Vis mer

Svalastog kan forklare at det var under et løft der Lunde skulle kastes i en slags backflip at det gikk galt.

- Vi har fjernet det løftet, betrygger 26-åringen.

Emosjonell duell

Sist gang Lunde svingte seg på TV 2-parketten var i 2018, og endte på en imponerende tredjeplass. Den gang danset hun med Fredric Brunberg.

- Det skal bli deilig å få tid til venner og familie igjen. Jeg kan ikke huske sist jeg faktisk kunne si ja til å være med venninnene mine, innrømmet hun til Se og Hør etter at det ble kjent at det ikke ble en finale på influenseren.

SJOKKERT: Martine Lunde fikk seg en overraskelse da det plutselig sto noen i leiligheten hennes sent en kveld. Video: Privat/Kine Falch. Reporter: Celina Morken Vis mer

I dansekonkurransen deltok også 26-åringens kjæreste, Aleksander Sæterstøl (26), som hun danket ut i en følelsesladd danseduell.

LES OGSÅ: Tatoverte seg selv - mistet synet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer