Måtte gjenopplives av kjæresten

Filmstjernen Michael Clarke Duncan har ligget en måned på sykehus etter den dramatiske kvelden.

MÅTTE GJENOPPLIVES AV KJÆRESTEN: Michael Clarke Duncan måtte gjenopplives av kjæresten Omarosa Stallworth, da han ble rammet av hjertestans for en måned siden. Siden har han ligget på sykehus. Foto: Fame Flynet Norway
MÅTTE GJENOPPLIVES AV KJÆRESTEN: Michael Clarke Duncan måtte gjenopplives av kjæresten Omarosa Stallworth, da han ble rammet av hjertestans for en måned siden. Siden har han ligget på sykehus. Foto: Fame Flynet Norway Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Skuespilleren Michael Clarke Duncan (54) - kjent fra filmer som «The Green Mile» og «Armageddon» - har den siste måneden mottatt intensiv behandling på sykehus etter at han i juli ble rammet av hjertestans.

Nå har endelig formen hans blitt så bra, at han har blitt flyttet fra intensivavdelingen, ifølge People.

Den 1,96 m høye filmstjernen skal ha kollapset foran øynene på sin kjæreste Omarosa Stallworth (38), kjent fra realityserien «The Apprentice».

Omarosa skal straks ha gått i gang med gjenoppliving, samtidig som hun fikk kontaktet ambulanse.


Nå håper både hun og resten av Duncans familie at han skal bli helt frisk.

- Tilstanden hans har stabilisert seg og vi ser frem til at han kommer tilbake til normal form, sier en talmann for skuespilleren til People.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Britisk skuespiller døde

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer