Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen:

Måtte gjemme seg for kameraene

Tidligere «Farmen»-deltaker Tonje Frigstad letter på sløret i «G-punktet».

«FARMEN»-PAR: I desember slapp Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen nyheten om at de hadde blitt et par. Her fotografert i forbindelse med «Farmen»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2
«FARMEN»-PAR: I desember slapp Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen nyheten om at de hadde blitt et par. Her fotografert i forbindelse med «Farmen»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norge var vitne til at sørlandsjenta Tonje Frigstad (21) fant tonen med Simon Tronstad Jacobsen (23) da de møttes som deltakere på «Farmen» i fjor.

Etter å ha brukt tid utenfor gården til å bli bedre kjent, bekreftet de på Instagram i desember at de hadde blitt kjærester.

- Det er egentlig veldig deilig å bare kunne si at nå er vi sammen. Vi har brukt veldig lang tid på å faktisk bekrefte det, og mange har vært nysgjerrige, sa Frigstad, som tok andreplassen i konkurransen, til Dagbladet den gang.

- Veldig, veldig fint

I podkasten «G-Punktet» åpner Frigstad seg nå om hvordan de romantiske følelsene for kjæresten blomstret inne på «Farmen»-gården.

Til podcast-programleder og sexolog Iselin Guttormsen forteller 21-åringen at hun hadde et godt opphold på «Farmen», og at hun tror Jacobsen er mye av grunnen til det.

De skal nemlig fort å ha utviklet en trygg og god relasjon inne på gården.

Når Guttormsen spør Frigstad om de hadde sex inne på gården, svarer sørlandsjenta «ja», til stor jubel fra sexologen.

Dagbladet har vært i kontakt med Frigstad og Jacobsen som ikke ønsker å kommentere saken.

FLYTTER: Både Simon Tronstad Jacobsen og Tonje Frigstad pakker flytteeskene etter jul. Video: Celina Morken / Rød Løper Vis mer

Den tidligere «Farmen»-deltakeren forklarer at de «tok det litt rolig». Men Frigstad skal ha innsett at hun likte Jacobsen godt, og han skal ha vært tydelig på at interessen var gjensidig.

At hun skulle ha sex på «Farmen», var ikke noe Frigstad hadde sett for seg før hun forlot 2021 og gikk 100 år tilbake i tid.

- Men det skjedde, og det var veldig naturlig at det skjedde, og det var veldig, veldig fint, forteller Frigstad.

SØT MUSIKK: Tonje og Simon fant tonen på «Farmen», og har bevart den gode stemningen. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

Måtte unngå kameraene

Men å «hoppe i høyet» på gården var ikke uten utfordringer. Det var nemlig «kameraer overalt», ifølge Frigstad. Dermed måtte paret være sammen på tidspunkter der kameraene ikke var til stede på gården.

- Det kan være midt på natta, eller når de har dratt på markedet for eksempel, noen andre, da følger kameraene etter. Da har man et lite tidsrom, forteller Frigstad lattermildt i podkasten.

- Vi måtte jo skjule oss i tillegg, og det var litt gøy.

LES OGSÅ: Fullt kaos i «Farmen»-kulissene: - Dritings

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer