Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen:

Måtte gjemme seg for kameraene

Tidligere «Farmen»-deltaker Tonje Frigstad letter på sløret i «G-punktet».

«FARMEN»-PAR: I desember slapp Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen nyheten om at de hadde blitt et par. Her fotografert i forbindelse med «Farmen»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2
«FARMEN»-PAR: I desember slapp Tonje Frigstad og Simon Tronstad Jacobsen nyheten om at de hadde blitt et par. Her fotografert i forbindelse med «Farmen»-innspillingen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hele Norge var vitne til at sørlandsjenta Tonje Frigstad (21) fant tonen med Simon Tronstad Jacobsen (23) da de møttes som deltakere på «Farmen» i fjor.

Etter å ha brukt tid utenfor gården til å bli bedre kjent, bekreftet de på Instagram i desember at de hadde blitt kjærester.

- Det er egentlig veldig deilig å bare kunne si at nå er vi sammen. Vi har brukt veldig lang tid på å faktisk bekrefte det, og mange har vært nysgjerrige, sa Frigstad, som tok andreplassen i konkurransen, til Dagbladet den gang.

- Veldig, veldig fint

I podkasten «G-Punktet» åpner Frigstad seg nå om hvordan de romantiske følelsene for kjæresten blomstret inne på «Farmen»-gården.

Til podcast-programleder og sexolog Iselin Guttormsen forteller 21-åringen at hun hadde et godt opphold på «Farmen», og at hun tror Jacobsen er mye av grunnen til det.

De skal nemlig fort å ha utviklet en trygg og god relasjon inne på gården.

Når Guttormsen spør Frigstad om de hadde sex inne på gården, svarer sørlandsjenta «ja», til stor jubel fra sexologen.

Dagbladet har vært i kontakt med Frigstad og Jacobsen som ikke ønsker å kommentere saken.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer