Måtte gi bort sin nye hjertevenn

Ny nedtur for Miley Cyrus.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Sangstjernen Miley Cyrus (21) har den siste tiden vært svært sorgfull, etter at hunden hennes Floyd døde 1. april.Cyrus har ikke avslørt hvordan hunden døde, men enkelte medier har skrevet at Floyd ble angrepet av en coyote.I etterkant av den triste hendelsen, overrasket Mileys mor Tish henne med valpen Moonie.Men nå kommer nyheten om at Miley har gitt bort den lille valpen, etter kun få dager. Hun sier selv at det var for tidlig for henne med en ny hund.«Moonie, takk for at du ga meg så mye kjærlighet, komfort og fred. Det er rett og slett for tidlig for meg akkurat nå. #savnermoonie», skrev Miley på Twitter.På spørsmål fra en fan hva Miley hadde gjort med hunden, svarte stjernen følgende:

«Moren til en venn av meg har en liten valp som Moonie kan leke med».Savnet etter sin avdøde hund er ikke det eneste problemet Miley Cyrus sliter med for tiden.Tirsdag ble hun lagt inn på sykehus i Kansas og måtte avlyse flere konserter.Kilder nær «Wrecking Ball»-stjernen forteller at det står verre til med Cyrus enn det hun vil innrømme.

- Hun fikk en ekstrem allergisk reaksjon. Hun er fremdeles på sykehuset. Miley har utslett over hele kroppen, halsen hennes har hovnet voldsomt opp og hun føler seg forferdelig. Et helt team av leger og spesialister tar vare på henne, sier en kilde til Perez Hilton. 

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer