NATURTRO: Dwayne Johnson avslører at skjegget til rollefiguren hans i «Hercules» er et løsskjegg - laget av kjønnshårene til en jakokse. Foto: Stella Pictures
NATURTRO: Dwayne Johnson avslører at skjegget til rollefiguren hans i «Hercules» er et løsskjegg - laget av kjønnshårene til en jakokse. Foto: Stella PicturesVis mer

Måtte gå med kjønnshår i ansiktet i «Hercules»

Dwayne «The Rock» Johnson fikk seg en hårete overraskelse i sminkerommet.

SEOGHØR.NO: Hardbarka Dwayne Johnson (42) blir straks å se i tittelrollen i actioneventyret «Hercules», der norske Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal og Tobias Santelmann også spiller.

Nå avslører den tidligere fribryteren hva rollen har krevd av ham, i tillegg til beinharde treningsøkter sammen med Aksel Hennie.

For å tre inn i rollen som halvguden Hercules på best mulig vis, måtte han ikle seg et uvanlig, spesiallaget løsskjegg som ble påført bit for bit, forteller han på «Live! With Kelly and Michael», ifølge InTouchWeekly.

- Og så spurte jeg den italienske designeren min, «Matteo, hva er dette?». Og han svarer, «åh, det er hår fra en jak. Det er veldig dyrt og veldig fint hår». Og jeg sa, «Jak?», hvorpå han svarte «ja, jak», forteller «The Rock».

Saken fortsetter under bildet.

DEDIKERTE: Både Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal (t.v) og Dwayne gikk igjennom store fysiske forandringer til «Hercules»-rollene sine. Her i en scene med Reece Ritchie og Rufus Sewell (t.h). Foto: Stella Pictures
DEDIKERTE: Både Aksel Hennie, Ingrid Bolsø Berdal (t.v) og Dwayne gikk igjennom store fysiske forandringer til «Hercules»-rollene sine. Her i en scene med Reece Ritchie og Rufus Sewell (t.h). Foto: Stella Pictures Vis mer

Jak er et langhåret oksedyr som i vill tilstand lever i Asia, eksempelvis i Tibet, i fjellområder som ligger over 3000 meter over havet. Men Johnson trengte altså ikke reise så langt for å stifte et svært nært bekjentskap med jakoksen.

- Og han står og påfører dette håret rundt munnen min, og jeg spør, «hvilken del av jaken?». Og han svarer, «fra testiklene», avslører skuespilleren i TV-intervjuet.

- Det er den slags forpliktelse jeg er villig til, påpeker Dwayne Johnson videre.

Se stjernene på Hercules-premiere:

Den vanligvis skallede filmstjernen måtte også smøre seg med tålmodighet i nesten fire timer hver dag når «Hercules»-parykken hans skulle på.

- Det er et system, det er en prosess, det er en erfaring. Hver dag i fem måneder. Hver dag, tre og en halv time, hver dag, sier han om timene i frisør- og sminkestolen.

Det spesielle ansiktshåret til «Hercules»-stjernen, samt innsatsen til de norske stjernene i filmen, kan du få med deg på norske kinoer fra 1. august.

LES OGSÅ: «J. Lo» viste seg frem for venninnen.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.