UTE: Tidligere skihopper Roger Ruud røk ut av konkurransen etter sin paso doble som sikret ham 21 poeng fra dommerne.  Foto: NTB scanpix
UTE: Tidligere skihopper Roger Ruud røk ut av konkurransen etter sin paso doble som sikret ham 21 poeng fra dommerne. Foto: NTB scanpixVis mer

Måtte forlate «Skal vi danse»

Roger Ruud ble den første som ble stemt ut av konkurransen.

SEOGHØR.NO: Lørdag var andre gangen de danseglade kjendisene i «Skal vi danse» konkurrerte mot hverandre i beste sendetid på TV 2. Og til slutt ble det Roger Ruud (57) som trakk det korteste strået og måtte forlate konkurransen. Han og dansepartner Lillian Aasebø ble dermed de første til å forlate konkurransen.

I første program var det nemlig ingen som røk ut, og stemmer og dommerpoeng ble lagt sammen med denne ukes poeng.

- Det skal vi takle bra, men det er synd for Lillian, sa Ruud under sendingen.

- Det har vært en stor utfordring og det var et herlig forsøk.

Ruud fikk 21 poeng for sin paso doble.

Det er den tolvte sesongen av «Skal vi danse», og det er som vanlig Katrine Moholt (42) som leder sendingene, og hun har i år fått selskap av tidligere «Berserk»-medlem Samuel Massie (23). Også dommerpanelet har fått et nytt medlem i «Sofa»-profilen Tore Petterson (36). Han dømmer deltagernes prestasjoner sammen med Egor Filipenko (28), Merete Lingjærde (54) og Trine Dehli Cleve (55).

Saken fortsetter under bildet.

NY TV-DUO: Katrine Moholt leder direktesendingene sammen med Samuel Massie.  Foto: NTB scanpix
NY TV-DUO: Katrine Moholt leder direktesendingene sammen med Samuel Massie. Foto: NTB scanpix Vis mer

Fikk strekk i rumpa

Selv om det bare er andre uke av dansekonkurransen, merker deltagerne allerede at all den beinharde treningen gjør utslag på kroppen. Programleder Alex Rosén (48) fortalte til Seoghør.no at han har blitt rammet av betennelse. 

- Det har vært noen veldig harde dager og vanskelige dager. Det har vært dager med ekstremt mye sykdom. Jeg tenker da på ben, muskler, skjelett og diverse betennelser i kroppen. Så det har vært beinhardt, forteller han.

DANSE-GJENGEN: Her er alle deltagerne i «Skal vi danse» 2016.  Foto: Tv 2
DANSE-GJENGEN: Her er alle deltagerne i «Skal vi danse» 2016. Foto: Tv 2 Vis mer

Også programleder Markus Bailey (23) var sliten av treningen og pådro seg nylig strekk i rumpa.

- Det er hardt. Jeg har fått en strekkskade på rumpa, så treningen går kjempebra, spøker den blide 23-åringen som kunne glede seg over best poengsum i det andre programmet.

Saken fortsetter under bildet.

GIR ALT: Markus Bailey fikk tidlig strekk i rumpa. Her med dansepartner Mai Mentzoni.  Foto: NTB scanpix
GIR ALT: Markus Bailey fikk tidlig strekk i rumpa. Her med dansepartner Mai Mentzoni. Foto: NTB scanpix Vis mer

I fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) som vant hele konkurransen med Benjamin Jayakoddi (21), som i år danser med snowboardstjerne Stine Brun Kjeldaas (41). Se og Hør kunne nylig avsløre at den vakre Hortensjenta har funnet lykken med sin tidligere dansepartner også privat.

– Vi hadde falt for hverandre og var på dansetrening hele tiden for å være sammen. Vi kunne sitte og prate i timevis. Det ble til at vi danset ekstra mye, så ikke folk skulle lure på hvorfor vi hang sammen hele tiden. Men nå kan vi endelig vise vår kjærlighet, avslørte Adelén til Se og Hør.

LES OGSÅ: Adelén dyrket romantikken i skjul

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.