MÅTTE AV SCENEN: Lillebjørn Nilsen kunne ikke fullføre konserten i Grieghallen torsdag. Bildet her er fra et tidligere arrangement. Foto: NTB Scanpix
MÅTTE AV SCENEN: Lillebjørn Nilsen kunne ikke fullføre konserten i Grieghallen torsdag. Bildet her er fra et tidligere arrangement. Foto: NTB ScanpixVis mer

- Måtte forlate scenen etter fall

Lillebjørn Nilsen gikk over ende på scenen og måtte forlate konserten med Gitarkameratene.

SEOGHØR.NO: Lillebjørn Nilsen (62) fikk problemer da han torsdag kveld stod på scenen med Gitarkameratene i Grieghallen i Bergen.

Ifølge Bergens Tidende (ekstern lenke, red. anm.) skal den populære visesangeren ha falt overende flere ganger i løpet av konserten, og ved ett tilfelle veltet gitarer.

Et godt stykke ut i konserten ble Nilsen geleidet bak i kulissene, mens Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen og Jan Eggum fortsatte konserten.

Seoghør.no har vært i kontakt med Lillebjørn Nilsens manager i plateselskapet Grappa, Helge Vestbye, han ønsker ikke å uttale seg om saken.

«Mot slutten blir det imidlertid vanskelig å unngå å legge merke til at Lillebjørn Nilsen ikke er helt til stede på laget. «Far har fortalt» går på et vis, men et par låter senere går han over ende på scenen og velter et par gitarer i slengen. Kommer seg på bena men går over ende igjen på neste låt. Blir deretter geleidet bak i kulissene. Resten av gjengen på scenen fortsetter som om ingen ting har skjedd – men det legger utvilsomt en liten demper på publikum. Pinlig er det på ingen måte – men likevel litt trist å se», skriver BT.no.

Dermed fikk de oppmøtte ikke med seg gruppens klassiske ekstranummer.

«Det tradisjonelle ekstranummeret – Lillebjørns «Tanta til Beate» blir det av naturlige grunner ingenting av denne kvelden», fortsetter avisen.

-Tror han har fått illebefinnende

Manager for gitarkameratene, Jørg-Fredrik Heinichen sier til VG at han tror Nilsen fikk et illebefinnende.

- Vi tror at han fikk et illebefinnende, men vi har ikke fått det verifisert. Det som folk ikke vet er at Lillebjørn har et forferdelig dårlig oksygenopptak, forteller manager for gitarkameratene.

- Gårsdagen var en krevende dag med full gjennomgang og to forestillinger. Det ble for mye for Lillebjørn. Det ble rett og slett en kollaps, sier Ellertsen.

Seoghør.no har foreløpig ikke lykkes å få tak Ellertsen.

TRIST AVSLUTNING: Ifølge Bergens Tidende skal avslutningen på Gitarkameratenes konsert ha vært av det triste slaget. Foto: NTB Scanpix
TRIST AVSLUTNING: Ifølge Bergens Tidende skal avslutningen på Gitarkameratenes konsert ha vært av det triste slaget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gitarkameratene ble stiftet i 1988, og ble kåret til Årets spellemann i 1990.LES OGSÅ: Wenche Myhre rappet med barnebarna