Måtte forklare sex-filmen for barna

Se hvilke kjendiser som har tjent seg styrtrike på å gi ut pikante hjemmevideoer.

SEOGHØR.NO: Det er ingen hemmelighet at mange Hollywood-stjerner først ble kjent gjennom snuskete filmer, og for mange av dem har det vært en gullgruve.

Den mest kjente er kanskje Kim Kardashian, som i senere tid har blitt kjent verden over i realityserien «Keeping up with the Kardashians».

BERØMT: Formfulle Kim Kardashian ble opprinnelig introdusert for verden gjennom en sex-film. Foto: Stella Pictures
BERØMT: Formfulle Kim Kardashian ble opprinnelig introdusert for verden gjennom en sex-film. Foto: Stella Pictures Vis mer

Filmen som ble lekket på nettet i 2007, har bragt inn over 300 millioner kroner, ifølge Splashnews.

I et intervju med Oprah, fortalte Kim at hun var fullt klar over at dette er grunnen til hennes berømmelse.

- Jeg er ikke naiv. Jeg vet at det var grunnen til at jeg ble kjent, sa hun.

STYRTRIK: Paris Hilton har tjent seg styrtrik på sex-filmen.  Foto: Stella Pictures
STYRTRIK: Paris Hilton har tjent seg styrtrik på sex-filmen. Foto: Stella Pictures Vis mer

Paris Hilton laget i 2004 en sex-film med den daværende kjæresten Rick Salomon. Etter den ble lekket på nettet, ble Hilton enormt populær. Hun ble realitystjerne, modell, sanger og DJ.  

- Jeg kan aldri få slettet filmen. Dette var ikke noe jeg planla. Jeg vil ikke være kjent som en som har en sex-film, men sånn er det, sa hun til CNN.

«Baywatch»-stjernen Pamela Anderson (52) og Tommy Lees film ble lagt ut på nettet i 2005.  

Da Sacha Baron Cohens film «Borat» ble satt opp på kino, så Baywatch-stjernen seg nødt til å fortelle barna om den famøse sex-filmen hun laget med eks-mannen Tommy Lee. I komedien, hvor Pamela selv har en liten rolle, blir det nemlig referert til amatørvideoen.

MÅTTE FORKLARE SEG FOR BARNA: Pamela Anderson sier hun måtte fortelle sine barn om sexfilmen hun spilte inn med deres far Tommy Lee, etter at den ble vitset om i filmen «Borat». Foto: MOP/Splash News/ All Over Press
MÅTTE FORKLARE SEG FOR BARNA: Pamela Anderson sier hun måtte fortelle sine barn om sexfilmen hun spilte inn med deres far Tommy Lee, etter at den ble vitset om i filmen «Borat». Foto: MOP/Splash News/ All Over Press Vis mer

- Jeg visste at ungene kom til å se «Borat», og de ville lure på hva referansene siktet til. Barna er nå i den mest nysgjerrige alderen, og folk kom til å begynne og snakke, innrømmer den tidligere Playmaten til australske NW.

– Jeg sa bare: «Hør her, mamma og pappa var kjempeforelsket, vi filmet alt vi gjorde… og da mener jeg ALT! Dere kommer sikkert til å få noen kommentarer på skolen!»

LES MER: Fortalte barna om sex-filmen