Reese Witherspoon om George Floyd:

Måtte forklare rasisme for sønnen (7)

Reese Witherspoon er bare én av svært mange som deler hjerteskjærende ord etter drapet på George Floyd denne uka.

TØFT: Reese Witherspoon fikk et vanskelig spørsmål av sin sju år gamle sønn etter at George Floyd ble drept av politiet. Nå hylles hun for hvordan hun taklet det. Foto: NTB Scanpix
TØFT: Reese Witherspoon fikk et vanskelig spørsmål av sin sju år gamle sønn etter at George Floyd ble drept av politiet. Nå hylles hun for hvordan hun taklet det. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Stopp! Dette har foregått altfor lenge - drap på uskyldige menn og kvinner. Hvem er disse monstrene av forskrudde verdier som tror de har rett til å drepe noen bare fordi de har en annen pigmentering i huden», skrev en tydelig opprørt prinsesse Märtha Louise (48) på Instagram torsdag ettermiddag.

Meldingen kom som en reaksjon på at George Floyd (46) ble offer for nok en politiskandale i USA.

Videoen av hendelsen har blitt delt hyppig på sosiale medier de siste dagene, og viser en politimann som plasserer kneet over nakken til Floyd.

Det fører til at han ikke får puste, og han mister til slutt bevisstheten. 46-åringen dør senere som følge av hendelsen.

Märtha er bare en av mange som har tatt til ordet etter den alvorlige politivolden, og flere av verdens største stjerner har de siste dagene delt sine meninger rundt hendelsen i sosiale medier.

Hjerteskjærende

Blant dem er skuespiller Reese Witherspoon (44), som åpenhjertig forteller at hun måtte forklare det som hadde skjedd til sin sju år gamle sønn, Tennessee James Toth.

«I går kveld ved middagen spurte sjuåringen min meg hvorfor alle voksne er så lei seg», begynner hun innlegget med.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer