Martin Johnsrud Sundby og OL i Pyeongchang:

Måtte flytte ut hjemmefra før OL

- Vi tok ikke sjansen, sier kona til langrennshelten.

FLYTTET UT: Livet som småbarnsfar ble en utfordring da Martin Johnsrud Sundby skulle lade opp til vinter-OL. Da sønnene Markus (bildet) og Max ble forkjølet, måtte han rett og slett flytte inn på hotell. Foto: Espen Solli/ Se og Hør
FLYTTET UT: Livet som småbarnsfar ble en utfordring da Martin Johnsrud Sundby skulle lade opp til vinter-OL. Da sønnene Markus (bildet) og Max ble forkjølet, måtte han rett og slett flytte inn på hotell. Foto: Espen Solli/ Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Se og Hør): - Vi ble enige om at det beste var at Martin flyttet hjemmefra og tok inn på hotell. Vi tok rett og slett ikke sjansen på at han skulle bo hjemme, sier kona til OL-helten Martin Johnsrud Sundby (33), Marieke Heggeland (32), til Se og Hør.

I over en uke bodde sølv- og gullvinneren fra Pyeongchang alene på hotell i hjembyen Oslo, bare få kilometer fra sin kjære familie - før han reiste til Sør-Korea i tre uker.

- Det var forferdelig kjipt. Men slik er det å være småbarnsfar, sier Sundby til Se og Hør.

Barna hans Markus (5) og Max (1) var nemlig blitt forkjølet akkurat idet pappa skulle reise fra dem.

- Når man har jobbet i så mange år for å være best i OL, ville det vært katastrofe å bli syk rett før avreise, sier Martin.

Må prestere på hjemmebaneNå kan ikke de to små vente med å få sin gull-pappa hjem fra det fjerne Sør-Korea. Å se ham på TV, er ingen god erstatning.

- Markus er ikke spesielt interessert ennå. Guttene forbinder det mest med at han ikke er hjemme hos oss, sier Marieke ettertenksomt.

Men nå venter nye, tøffe tider for Martin.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.