Pernilla Wahlgren:

Måtte flytte ut av luksusvillaen

Ferien tok en overraskende vending.

ARTIST: Artisten Pernilla Wahlgren ferierer for tiden i villaen i Spania. Bildet er tatt da hun var med i Allsang på Grensen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB
ARTIST: Artisten Pernilla Wahlgren ferierer for tiden i villaen i Spania. Bildet er tatt da hun var med i Allsang på Grensen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten og TV-profilen Pernilla Wahlgren (54) og kjæresten Christian Bauer (55) så trolig frem til en lang, avslappende ferie i Marbella.

Paret har nemlig nylig kjøpt en luksusvilla i den spanske feriebyen, og på Instagram har Wahlgren delt flere bilder av at de to nyter livet i det store huset.

Ferien i sommerparadiset utviklet seg imidlertid i en litt annen retning enn den avslappende turen de kanskje først hadde sett for seg.

I podkasten «Wahlgren og Wistam» som hun har med venninnen Sofia Wistam (56) forteller hun nemlig at hun har fått flere gjester på besøk. Det skriver Svensk Damtidning.

KJÆRESTEN: Pernilla Wahlgren har fått seg kjæreste og nå viser hun ham frem i «Wahlgrens verden». Video: Discovery + Vis mer

- Dette huset som vi bor i (...), det var jo så rolig og fint, og det var bare jeg og Christian. Det ble noe helt annet når det veltet inn 12 ungdommer, sier hun i podkasten og sikter til sønnen Benjamin Ingrosso (24) og hans venner.

Flyttet til annen villa

Artisten, som også sto på scenen under «Allsang på Grensen» for noen år siden, er ikke fremmed for å omgås med vennene til sine barn, og det gjør hun også denne gangen.

Hun har delt flere glimt fra hverdagen i et fullt hus i Marbella på Instagram, blant annet videoer av en stor gjeng som trener ved bassengkanten.

Ifølge Svensk Damtidning er det nå 17 personer i villaen - og luksusvilla eller ei, det er ikke ubegrenset med plass.

Benjamin Ingrosso er med i Youtube-serien «Klarna Drops-by», og der viser han frem hjemmet. Video: Klarna/Rød Løper Vis mer

Det endte med at Wahlgren, sammen med kjæresten, selv ble nødt til å flytte ut mens «ungdommen» ferierer i hennes nye villa.

Men de flyttet ikke så langt. Wahlgren har nemlig enda et hus i Marbella, kjent som «Casa rosa», som hun kjøpte før hun gikk til innkjøp av luksusvillaen.

Det var i vår Wahlgren kunne avsløre at hun og kjæresten hadde kjøpt det nye huset i Marbella. Nyheten delte hun selv på Instagram, og i podkasten åpnet hun seg om hvorfor hun valgte å kjøpe luksusvillaen.

- Vi hadde selvfølgelig fått plass i «Casa rosa», men med dette huset tenkte jeg litt at «jeg må nok slå til nå, for ellers blir det solgt og det er her jeg vil bli gammel med barna og barnebarna. Både mine og Christians. Så dette huset føles virkelig som «Casa rosa» 2.0, sa hun i podkasten.

LES OGSÅ: - Følte meg som verdens mest mislykkede menneske

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer