Pernilla Wahlgren:

Måtte flytte ut av luksusvillaen

Ferien tok en overraskende vending.

ARTIST: Artisten Pernilla Wahlgren ferierer for tiden i villaen i Spania. Bildet er tatt da hun var med i Allsang på Grensen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB
ARTIST: Artisten Pernilla Wahlgren ferierer for tiden i villaen i Spania. Bildet er tatt da hun var med i Allsang på Grensen. Foto: Thomas Andersen / TV 2/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den svenske artisten og TV-profilen Pernilla Wahlgren (54) og kjæresten Christian Bauer (55) så trolig frem til en lang, avslappende ferie i Marbella.

Paret har nemlig nylig kjøpt en luksusvilla i den spanske feriebyen, og på Instagram har Wahlgren delt flere bilder av at de to nyter livet i det store huset.

Ferien i sommerparadiset utviklet seg imidlertid i en litt annen retning enn den avslappende turen de kanskje først hadde sett for seg.

I podkasten «Wahlgren og Wistam» som hun har med venninnen Sofia Wistam (56) forteller hun nemlig at hun har fått flere gjester på besøk. Det skriver Svensk Damtidning.

- Dette huset som vi bor i (...), det var jo så rolig og fint, og det var bare jeg og Christian. Det ble noe helt annet når det veltet inn 12 ungdommer, sier hun i podkasten og sikter til sønnen Benjamin Ingrosso (24) og hans venner.

Flyttet til annen villa

Artisten, som også sto på scenen under «Allsang på Grensen» for noen år siden, er ikke fremmed for å omgås med vennene til sine barn, og det gjør hun også denne gangen.

Hun har delt flere glimt fra hverdagen i et fullt hus i Marbella på Instagram, blant annet videoer av en stor gjeng som trener ved bassengkanten.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer