- Måtte flytte meg da spøkelset kom

Marius fikk uforklarlig nærkontakt med mystisk mann i sitt eget hjem.

- Måtte flytte meg da spøkelset kom
BA OM HJELP: Etter ti år med overnaturlige fenomener i huset ba ekteparet Marius og Hanne Jess Wold de klarsynte i TVNorge-programmet «Åndenes makt» om hjelp.
BA OM HJELP: Etter ti år med overnaturlige fenomener i huset ba ekteparet Marius og Hanne Jess Wold de klarsynte i TVNorge-programmet «Åndenes makt» om hjelp. Vis mer
BESØK: Klarsynte Lena Ranehag og programleder Tom Strømness besøker hjemmet til Marius og Hanne i onsdagens episode av «Åndenes makt»
BESØK: Klarsynte Lena Ranehag og programleder Tom Strømness besøker hjemmet til Marius og Hanne i onsdagens episode av «Åndenes makt» Vis mer

SEOGHØR.NO: Mens mange huseiere frykter innbruddstyver, har ekteparet Marius og Hanne Jess Wold fra Mogreina i Akershus opplevd å få en helt annen type ubuden gjest på besøk.

I onsdagens episode av TVNorge-programmet «Åndenes makt» beskriver paret hvordan de i ti år ofte følte ubehagelige nærvær i hjemmet sitt.

Det hele toppet seg, da Marius møtte det han beskriver som et spøkelse av en mann.Mannen skal ha vært så tydelig at Marius (48) følte seg tvunget til å gå til siden for å slippe ham forbi, den gangen de møttes i andre etasje av huset hans.

Til Seoghør.no sier Marius at han aldri har trodd på overnaturlige ting, men ikke er i tvil om hva han så.

- Det var tydelig at det var en mann. Jeg så tydelig omrisset av ham. Han kom mot meg og da gikk jeg til siden.

Totalt har han møtt den ukjente mannen tre ganger. I tillegg hevder ekteparet at de flere ganger har opplevd at ting har flyttet på seg av seg selv.

- Det gikk så langt at vi vurderte å flytte, og kona ville ikke at jeg sov borte når jeg var jobbtur.

- Til slutt tenkte vi at det uansett ikke kunne skade å prøve «Åndenes makt», selv om jeg er forberedt på at jeg vil få litt tyn for det på jobben. Men i ettertid angrer jeg ikke på at vi ble med, sier han til Seoghør.no.

«Åndenes makt» sendes onsdager kl 21.30 på TVNorge.

LES OGSÅ: - De sa jeg var en alien