Måtte flytte etter Paradise-krangel

Naboen tok harde midler i bruk da han oppdaget hvem som bodde ved siden av...

FOR MYE FESTING: Det danske filmteamet havnet i en lydkrig med naboen, da de skulle filme forrige sesong av realityserien «Paradise Hotel» i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
FOR MYE FESTING: Det danske filmteamet havnet i en lydkrig med naboen, da de skulle filme forrige sesong av realityserien «Paradise Hotel» i Mexico. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Realityserien «Paradise Hotel» har skapt mange reaksjoner blant TV-seerne på grunn av fokuset på festing, sex og drikking blant de unge deltakerne.

Men heller ikke blant lokalbefolkningen i nærheten av innspillingsstedet Milagro i Mexico har TV-serien gått upaktet hen ifølge danske Ekstra Bladet (ekstern lenke).

Redaktør i dansk TV3 Jesper Kynde bekrefter til avisa at den danske versjonen - som har blitt spilt inn på samme sted som den norske serien - måtte flytte etter en kraftig krangel med en av de nærmeste naboene.

- Rikingen, som hadde kjøpt et hus like i nærheten, mente at vi bråkte for mye. Det betydde at når vi lagde parseremonier eller andre viktige ting, skrudde han musikken opp til et veldig høyt nivå, for å ødelegge for oss.

- Han manglet ikke penger, så vi kunne ikke betale oss fra det. Derfor valgte vi i år å flytte til et nytt hotell.

Også den norske Paradise-innspillingen har i år blitt flyttet til et nytt sted. Men mens danskene holder seg i Mexico, vil nordmennene bo i sus og dus i området Santa Marta i nord-Colombia.

Programsjef i TV3, Trygve Rønningen, sier til Seher.no at han ikke kjenner til at det norske filmteamet opplevde noen problemer med naboene i Mexico.

- Det ville jeg nok hørt om, så det tror jeg ikke har skjedd. Det er i hvert fall ikke grunnen til at vi flytter innspillingen, sier han.

Over 5000 nordmenn har så langt sendt inn søknader om å få være med i neste norske «Paradise Hotel», noe som er ny rekord.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er det nye «Paradise Hotel»