FIKK IKKE GÅ I FRED: «Twilight»-paret Robert Pattinson og Kristen Stewart virket ivrige etter å få litt uforstyrret tid sammen under Coachella-festivalens andre dag. Men på et tidspunkt møtte Hollywood-stjernene legge på sprang, troligg for å unn Foto: All Over Press
FIKK IKKE GÅ I FRED: «Twilight»-paret Robert Pattinson og Kristen Stewart virket ivrige etter å få litt uforstyrret tid sammen under Coachella-festivalens andre dag. Men på et tidspunkt møtte Hollywood-stjernene legge på sprang, troligg for å unn Foto: All Over PressVis mer

Måtte flykte fra fansen

Det gjenforente stjerneparet Robert Pattinson og Kristen Stewart fikk ikke fred på Coachella-festivalen.

SEOGHØR.NO: Denne helgen åpnet den hippe musikkfestivalen Coachella i California, et evenement som pleier å tiltrekke en rekke Hollywood-stjerner.

Men den gjengse festivaldeltaker er tydeligvis ikke blitt helt blasert av den grunn. Da på-og-av-paret Robert Pattinson (26) og Kristen Stewart (23) viste seg sammen på festivalområdet lørdag, vakte det så mye oppsikt at «Twilight»-stjernene på et tidspunkt tok bena på nakken.

Det unge paret, som er blitt gjenforent etter Stewarts utroskapsskandale med «Snow White and the Huntsman»-regissør Rupert Sanders (42) i fjor, virket i hvert fall ivrige etter å unngå oppmerksomhet.
 
Iført solbriller og diskrete antrekk strenet filmstjernene over festivalområdet med stramme ansiktsuttrykk, Pattinson et par meter foran Stewart.

Kjæresteparet unnlot å vise følelser foran skuelystne konsertgjengere og paparazzifotografer, i motsetning til Kate Bosworth (30) og Michael Polish (42). Fredag kveld ble de derimot observert i en mer intim setting på festivalen, skriver UsWeekly.

Ifølge det amerikanske nettstedet befant også Liberty Ross (34), Rupert Sanders' kommende ekskone, seg på festivalen. Kanskje dét var noe av grunnen til Robert og Kristens anstrengte fremtoning?

Forhåpentligvis fikk det musikkelskende paret likevel hygget seg på festivalens andre dag, da band som Bat For Lashes, Major Lazer og Grizzly Bear opptrådte.


 
LES OGSÅ: Pleier kjærligheten i USA