Måtte fjerne svulst

Programlederen Hedda Kise måtte operere bort en cyste fra hjernen denne uken.

I VINDEN: Hedda Kise har hatt mange friluftsprogrammer på TV 2. Serien "Turklar" ble kåret til årets beste familieprogram i 2005. Foto: Se og Hør
I VINDEN: Hedda Kise har hatt mange friluftsprogrammer på TV 2. Serien "Turklar" ble kåret til årets beste familieprogram i 2005. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hodepine var hjernesvulst!

SEHER.NO: TV 2s populære programleder Hedda Kise måtte opereres to ganger denne uken for hjernesvulst.


Den tidligere ”God Morgen, Norge”- verten fikk beskjeden mandag, og allerede dagen etter ble hun operert på Rikshopitalet, skriver VG.

- Hedda hadde over noe tid vært plaget av hodepine og konsentrasjonsvansker, og under en MR-undersøkelse på mandag ble det oppdaget en cyste på hjernen, sier TV 2s informasjonssjef Marianne Røiseland til VG.


SE HER: Farmen-Barbro flytter til Amerika

Selv om svulsten var godartet, måtte Hedda opereres igjen på fredag. For Hedda og ektemannen Lars og deres fire unge barn, har dette vært en svært tung uke.

- Jeg har snakket med Heddas ektefelle Lars, og han forteller at hun og resten av familien er ved godt mot nå. Hedda føler seg godt ivaretatt. Vi er jo alle sammen utrolig glade for at det er en godartet cyste, sier Røiseland. 

Røiseland forteller at familien håper å få fred og ro, slik at Hedda kan bli helt frisk. Hedda har siden i fjor høst vært programleder for ”Svigerdatter søkes” på TV 2 Zebra og TV 2.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer