Måtte fjerne svulst i hjernen

Bjørn Ali-Abdullah fra «Hele Norge baker» begynte å bake etter dramatisk operasjon.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bjørn-Ali Abdullah (33) har sjarmert mange av TV3s seere i «Hele Norge baker». Som en av tre menn i den kvinnedominerte serien har han skilt seg ut fra første stund. Abdullah håper han kan bidra til at andre menn vil prøve seg som bakemestere på kjøkkenet. 

- Jeg tror mange forbinder baking med noe feminint. At jeg kan representere mennene og lage roser og slikt er litt gøy og annerledes. Det at jeg er den eneste av flere hundre damer på en kakegruppe på Facebook er litt rart, men det får flere menn til å begynne å bake. 

I mai kan Abdullah bli kåret til årets deltager hvis han vinner pris under årets «Gullruten». Han tror det er nettopp det at han skiller seg ut som gjør at nå er nominert til den gjeve prisen. 

Interessen for baking startet etter at Bjørn-Ali som 16-åring gjennomgikk en hjerneoperasjon for å fjerne en medfødt svulst. 

- Etter å ha vært gjennom en operasjon som barn følte jeg at jeg var litt annerledes. Jeg hadde mye kreativitet. Gjennom baking fikk jeg frem så mye vakkert som jeg hadde inni meg.

Han tror det er mange menn som «baker i skjul».  

- Det er alltid mange gutter som baker, men de tør ikke gå rundt å si at «i dag har jeg bakt dåpskake». Jeg tror damer liker menn som baker. De synes kanskje det er litt rart, men det er veldig gøy.  

Se «Hele Norge baker» på TV3 søndager kl. 20.00
LES OGSÅ: Dette skulle hun vel ikke gjort...


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer