KREFTFRYKT: For et par uker siden fikk TV 2s vakre værmelder Isabella Martinsen fjernet sin berømte føflekk hos en kirurg i Oslo.  Foto: TV 2
KREFTFRYKT: For et par uker siden fikk TV 2s vakre værmelder Isabella Martinsen fjernet sin berømte føflekk hos en kirurg i Oslo. Foto: TV 2Vis mer

Måtte fjerne skjønnhetsflekken

Vær-Isabella fryktet kreft.

SEHER.NO: Skjønnhetsflekken på overleppa har vært et varemerke for Isabella Martinsen (30) siden hun startet i Storm Weather for åtte år siden. Men nå avslører Se og Hør weekend at den vakre værdamen har fjernet føflekken på grunn av kreftfrykt.

– I og med at den var begynt å bli større, ville jeg ikke ta noen sjanser. Derfor fikk jeg føflekken fjernet av en kirurg i Oslo for et par uker siden, sier hun til Se og Hør, som har de første bildene av henne uten føflekken.

Isabella Martinsen og TV 2-kjæresten Finn-Erik Rognan kunngjorde tidligere i høst at de har gått hver til sist. Nå har begge flyttet til Oslo. Paret har datteren Filipa (4) sammen.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Kunngjorde brudd via Twitter