Lady Gagas hundepasser:

- Måtte fjerne deler av lungen

Lady Gagas hundepasser ble skutt av to ranere i februar.

SKUTT: Hundepasseren til Lady Gaga gikk på luftetur 24. februar og ble skutt av to ranere. To av hundene ble stjålet. Vis mer
Publisert

Lady Gagas (35) hundepasser Ryan Fischer har blitt skrevet ut fra sykehuset etter at han for litt over en måned siden ble beskutt i Hollywood, mens han luftet popstjernas tre hunder. To av hundene ble kidnappet.

Det skriver TMZ.

Sykehusoppholdet skal ha blitt lenger enn først antatt på grunn av komplikasjoner med lungene. Fischer skal ha følt seg bedre bare et par dager etter innleggelsen, men etter hvert skal tilstanden ha forverret seg, og han ble nødt til å fjerne deler av den ene lungen, ifølge nettstedet.

To av Gagas hunder, Koji og Gustavo, kom til rette kort tid etter hendelsen, men det er enda usikkert hvem som står bak kidnappingen og angrepet mot hundepasseren.

Under lufteturen ble han angrepet av to personer som skjøt ham fire ganger i brystet. Deretter la de på sprang, og forsvant. Fischer endte på sykehus med store skader, og tidligere i mars snakket han ut om den grufulle hendelsen på Instagram.

FALL: Under en konsert i Las Vegas tok Lady Gaga en fan opp på scenen. Det var kanskje ikke så lurt. Reporter: Marte Nyløkken Helseth / Dagbladet TV Foto: CNN Vis mer

Delte innlegg

I to innlegg på Instagram beskrev han den skumle hendelsen.

«For fire dager siden, mens en bil kjørte av gårde og blodet rant fra skuddsåret mitt, travet en engel over til meg og la seg inntil kroppen min. Panikkskrikene mine roet seg mens jeg så på henne, til tross for at jeg registrerte at blodet som samlet seg rundt hennes lille kropp var mitt eget», skrev han innledningsvis til et bilde av ham selv fra sykehussenga.

Videre sto det at han tenkte tilbake på alle minnene han hadde med hundene, og han unnskyldte seg for at han ikke klarte å beskytte dem, og at han håpet han kunne redde dem.

«Siden den gang, akkurat i det naboene løp fra hjemmene og restaurantene til oss på fortauet, har livet tatt en uventet vending».

I neste innlegg fortsatte han:

RUNDE TO: Dagbladets intervju med Lady Gaga gikk viralt allerede i 2009. Nå er videoen igjen tilbake for fullt, ti år senere. Video: Nicolai Delebekk Vis mer

«Jeg er fremdeles på intensiven etter et veldig nært øyeblikk med døden, og jeg har holdt meg selv (for det meste, jeg er fortsatt menneske) borte fra media. Jeg kommer til å skrive mer seinere, men takknemligheten for all kjærlighet fra denne planeten er overveldende».

Deretter takket han alle for støtten og uttrykket takknemlighet til alle som ga saken oppmerksomhet slik at Koji og Gustav kom tilbake til sin rettmessige eier.

LES OGSÅ: - Kroppen min stod i flammer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer