Måtte fiske kona i Norge

- Det er ikke bare pakistanere som reiser hjem for å finne seg kvinnfolk, påstår Alex Rosén.

HAVETS MANN: Sig Hansen er blitt superstjerne i USA etter å ha hatt hovedrollen i realityserien «Deadliest Catch» på TV i sju sesonger. Foto: Se og Hør
HAVETS MANN: Sig Hansen er blitt superstjerne i USA etter å ha hatt hovedrollen i realityserien «Deadliest Catch» på TV i sju sesonger. Foto: Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: - Det er ikke bare pakistanere som reiser hjem for å finne seg kvinnfolk. Også menn fra Karmøy må tilbake til røttene for å finne seg kone! ler Alex Rosen.

NRK-villmannen Alex Rosén (43) har reist verden rundt og møtt spesielle mennesker med norsk tilknytning i serien «Folk i farta». En av turene tok ham til Seattle, USA og verdens mest berømte fisker Sigurd Johnny «Sig» Hansen (45), kjent fra TV-serien «Deadliest Catch».

- Sig er like stor som Michael Jackson i USA. Det er helt vilt! Vi kan ikke forestille oss hvor enorm superstjerne han er – også er’n egentlig fra Norge! forteller Rosèn engasjert.

Sig er andregenerasjons nordmann. Født i USA, men sønn av fiskeren Sverre Hansen fra Karmøy. Og da Sig etter hvert skulle stifte selv, var det bare èn ting som telte: kona måtte komme fra Norge. Fra Karmøy!

- Han mente åpenbart at familiens beste gener kom fra den norske vestlandskysten, og jammen fikk han ikke napp hos ei flott dame akkurat der!

Sig er i dag gift med June fra Karmøy og de har to barn, Nina (20) og Mandy (16). Her snakker vi familieplanlegging.

- Og jeg som bare trodde det var pakistanere som reiste hjem for å finne seg en passende brud! humrer Alex på kjent vis.

Til daglig snakker Sig Hansen snakker flytende norsk, og hjemme går det på karmøydialekt mellom han og kona. Det var nok ikke Fredrik Skavlan klar over da han hadde den populære fiskeren som gjest i sitt talkshow-program for noen år siden - og kjørte hele intervjuet på engelsk…

- En annen ting Sig aldri gir slipp på, er sin såkalte «norwegian diet». Den består av kaffe, sjokolade og røyk - og er det han overlever på under toktene på havet!

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: TV 2-kjendis angrepet av hai