Måtte erstatte Tone på kort varsel

- Akkurat nå synes jeg livet suger litt. Det må være lov å si, skriver Tone på bloggen.

ARTISTER: Både Tone Damli og Adelen Steen er tilknyttet det norske plateselskapet Eccentric Music, drevet av David Eriksen. Heldigvis kunne 18-åringen steppe inn på kort varsel, da Tone ikke rakk Senkveld-innspillingen på grunn av forsinket fly. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør
ARTISTER: Både Tone Damli og Adelen Steen er tilknyttet det norske plateselskapet Eccentric Music, drevet av David Eriksen. Heldigvis kunne 18-åringen steppe inn på kort varsel, da Tone ikke rakk Senkveld-innspillingen på grunn av forsinket fly. Foto: Geir Egil Skog / Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO:bloggen ToneDamli.com forklarer artist Tone Damli (27) at det har vært en tøff uke. Hun har tilbrakt de siste dagene alene på jobb i storbymetropolen New York.

Planen var i utgangspunktet å være der i flere dager - men ettersom hun fikk tilbud om å opptre med stjerneduoen Nico & Vinz på «Senkveld» denne uken, valgte hun å avbryte New York-turen, og komme hjem før.

Men dessverre gikk ikke alt etter planen, skriver hun i et innlegg på bloggen (ekstern lenke), som hun har kalt «That's how you know you fucked up»:

«Alt som ikkje skulle skje, skjedde i går- da når ALT måtte funke. Eg visste at tidsplanen var tight, eg skulle fly fra New York klokka 23 kvelden før, men Norwegian flyet var to timar forsinka. Det var bestilt to fly fra Kastrup der eg skulle mellomlande, berre for å vere sikre, eg rakk ingen av dei… »

Saken fortsetter under bildet

SUKSESS: Den norske stjerneduoen Nico & Vinz har gjort det stort i USA, og Tone Damli hadde gledet seg til å opptre med dem på Senkveld denne uken. Det skjedde dessverre aldri, ettersom flyet hennes ble forsinket på vei hjem fra New York. Dette bilde er tatt under Grammy Awards i Los Angeles i februar. Foto: NTB Scanpix
SUKSESS: Den norske stjerneduoen Nico & Vinz har gjort det stort i USA, og Tone Damli hadde gledet seg til å opptre med dem på Senkveld denne uken. Det skjedde dessverre aldri, ettersom flyet hennes ble forsinket på vei hjem fra New York. Dette bilde er tatt under Grammy Awards i Los Angeles i februar. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sliten etter flytur-nerver

«Eg var sliten etter ei lang reise med mykje nerver, og når da ting går i mot ein blir ein rimelig fortvila. Eg skulle så gjerne stått på den scena i går med gutta som har blitt hylla av Taylor Swift, som har stått på scena med sjølvaste Barack Obama. Slike sjansa byr seg ikkje kvar dag. Akkurat no syns eg livet suge litt, det må vere lov å sei».

I innlegget forteller ettbarnsmoren at hun også var sliten etter mye nerver i forbindelse med flyturene. Hun har nemlig tidligere fortalt at hun er blitt mer og mer redd for å fly de siste årene.

BITTERT: Tone Damli skriver på bloggen at hun ble svært irritert over at hun aldri rakk Senkveld-innspillingen, og at hun endte opp med å gråte av frustrasjon på flyplassen i København. Dette bildet er tatt tidligere i sommer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
BITTERT: Tone Damli skriver på bloggen at hun ble svært irritert over at hun aldri rakk Senkveld-innspillingen, og at hun endte opp med å gråte av frustrasjon på flyplassen i København. Dette bildet er tatt tidligere i sommer. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

Men Tones gode venninne og artistkollega Adelén Rusillo Steen (18), som i disse dager er aktuell i «Skal vi danse» på samme kanal, steppet inn og erstattet Tone under «Senkveld»-innspillingen.

«Kudos og klapp til Adelen som heiv seg rundt og steppa inn, det er imponerande, og eg heia på ho», skriver Tone i innlegget.

Damlis blogg er utviklet og designet av det digitale reklamebyrået Pingbull, en av Nordens største leverandører av WordPress-løsninger. Pingbull er et deleid selskap i Aller-konsernet, som også eier Seoghør.no.

LES OGSÅ: - Jeg er stolt av kroppen min