<strong>DRO TIL FLORIDA:</strong> Christina Vukicevic skulle egentlig til San Diego, men reiste istedet til Florida da det ble slutt med hennes kjæreste gjennom seks år, Andreas Thorkildsen.  Foto: Stella pictures
DRO TIL FLORIDA: Christina Vukicevic skulle egentlig til San Diego, men reiste istedet til Florida da det ble slutt med hennes kjæreste gjennom seks år, Andreas Thorkildsen. Foto: Stella pictures Vis mer

Måtte endre planene etter bruddet

Den vakre firidrettsstjernen Christina Vukicevic så seg tvunget til å gjøre helomvending.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I mars ble det kjent at det er slutt mellom det norske friidrettparet Andreas Thorkildsen (28) og Christina Vukicevic (23). Det offentliggjorde paret gjennom en pressemelding.

«Friidrettsutøverne Christina Vukicevic og Andreas Thorkildsen vil med dette informere om at de ikke lenger er et par», het det i pressemeldingen, som var sendt ut av parets medierådgiver, Halvor Lea.

Thorkildsen og Vukicevic hadde vært sammen i seks år da sjokkmeldingen om det var slutt mellom dem havnet i norske avisredaksjoner. Ifølge VG medførte bruddet at den 23 år gamle friidrettstjernen måtte bytte sin planlagte treningsleir ved Thorkildsens USA-base i San Diego i California.

I stedet dro hun til Florida og trente «alene», om enn på samme sted som åtte-ni andre hekkeløpere, fra 2. april til 7. mai.

Mandag dro det norske VM-håpet på 100 meter hekk fra en 14 dagers lang treningsleir i Portugal til Roma for å rekke sesongpremieren utendørs i den italienske hovedstaden. Både Vukicevic og Thorkildsen har gitt klart uttrykk for at de i fremtiden ikke ønsker å svare på spørsmål bruddet mellom dem.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ventet bevisst med å fortelle om bruddet  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer