Per Sandberg og Bahareh Letnes:

Måtte droppe bunaden etter vekttap

Per Sandberg gikk for dress framfor bunad på 17 mai.

DROPPET BUNADEN: Per Sandberg og Bahareh Letnes var på plass i Karl Johansgate for å få med seg barnetoget 17. mai, men Per hadde i år måttet droppe bunaden. Her er de to avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix
DROPPET BUNADEN: Per Sandberg og Bahareh Letnes var på plass i Karl Johansgate for å få med seg barnetoget 17. mai, men Per hadde i år måttet droppe bunaden. Her er de to avbildet ved en tidligere anledning. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I dag feires nasjonaldagen over hele landet, og i hovedstaden er gatene fylt av festkledde mennesker og norske flagg.

Under Dagbladets live-sending fra Oslos gater, dukket to kjente fjes opp, Per Sandberg (59) og Bahareh Letnes (29).

- Jeg elsker 17. mai, jeg elsker å se på flotte bunader, barnetoget, elsker å se russen i toget. Jeg elsker 17. mai, sa Letnes til Dagbladet.

Hun er for anledningen kledd i en festdrakt, mens kjæresten har gått for dress - da bunaden ikke passet i år.

DROPPET BUNADEN: Per Sandberg kunne avsløre til Dagbladet at han måtte droppe bunaden i år, fordi den rett og slett var for stor. Foto: Dagbladet
DROPPET BUNADEN: Per Sandberg kunne avsløre til Dagbladet at han måtte droppe bunaden i år, fordi den rett og slett var for stor. Foto: Dagbladet Vis mer

Mens flere av oss kanskje har kjent på følelsen av at bunaden til tider kan være i trangeste laget, har Sandberg imidlertid hatt det motsatte problemet.

TRADISJON: Kongeparet og kronprinsparet er på plass på slottsbalkongen for å vinke til barnetoget. Foto: NTB Scanpix
TRADISJON: Kongeparet og kronprinsparet er på plass på slottsbalkongen for å vinke til barnetoget. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gått ned 20 kilo

Det siste halvannet året har han lagt om på livsstilen sin, og gått ned 20 kilo, noe som har ført til at bunaden ble for stor.

- Sakte, men sikkert har jeg laget meg min egen diett og trent litt, og da forsvant 20 kilo, forteller 59-åringen, og legger til:

- Og da var jeg i en sånn situasjon at når du blir så liten i forhold til bunaden din, så går det nesten ikke an å sy den inn.

Dermed ble det dress på Sandberg i år, og kjæresten synes han ser veldig bra ut.

- Han ser veldig sunn ut, og jeg håper han snart kan slutte å røyke, for da kommer han til å leve veldig lenge, forteller hun.

STEVNEMØTE: Vi fikk være flue på veggen da Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes hadde en innholdsrik førjulsdate, der paret grillet hverandre i private spørsmål. Reporter: Miriam Bakkejord Video: Helén Skogstad Vis mer

Det å slutte å røyke er imidlertid ikke like lett, men Letnes har likevel trua.

- Det er litt vanskelig for han, men jeg tror han kommer til å klare det, sier hun.

- Elsker 17. mai

17. mai er en folkefest uten like, noe paret setter pris på - spesielt Letnes, som kommer fra et annet land, der nasjonaldagen ikke feires på samme vis.

- Mange land er overrasket over hvordan vi feirer nasjonaldagen vår. Jeg er veldig stolt av denne dagen, sier 29-åringen.

I Iran, der hun kommer fra, feiret hun nemlig aldri nasjonaldagen - da den blant annet består av en militærparade, og ikke egentlig er egnet for barn.

- Så jeg elsker 17. mai, forteller hun.

LES OGSÅ: Sjekk hvem som plutselig dukker opp i TV 2s humorserie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer