Cabello om første date med Mendes:

Måtte drikke seg til mot

- Jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg.

STJERNEPAR: Shawn Mendes og Camila Cabello har vært kjærester i et par år. Her er de avbildet sammen tidligere denne måneden under årets MET-galla i New York. Foto: John Angelillo / Upi / Shutterstock / NTB
STJERNEPAR: Shawn Mendes og Camila Cabello har vært kjærester i et par år. Her er de avbildet sammen tidligere denne måneden under årets MET-galla i New York. Foto: John Angelillo / Upi / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert

Stjerneparet Shawn Mendes (23) og Camila Cabello (24) var venner i flere år før det begynte å svirre rykter om at det hadde oppstått varme følelser mellom dem.

Etter først å ha benektet romansen sommeren 2019, snudde de på flisa samme høst og bekreftet forholdet.

- Helt ærlig, jeg vil virkelig snakke med dere om det her, men det er ikke bare meg i forholdet. Det er en annen person involvert, og jeg kan ikke si hva jeg føler. Det er ikke bare jeg som bestemmer, skjønner dere, fortalte Mendes i en video delt på Twitter den gang.

FIKK KRITIKK: Shawn Mendes og Camila Cabello har blitt fortalt at de kliner som fisk. Slik svarer de. Video: @shawnmendes. Vis mer

Kort tid senere innrømmet Cabello at det var hun som hadde kapret Mendes' hjerte.

- Jeg mener, jeg elsker ham. Vi har alltid hatt et bånd. Vi har det så utrolig bra sammen, avslørte hun.

Ekstremt nervøs

Nå letter Cabello på sløret om følelsene hun hadde da hun og Mendes hadde bestemt seg for å sjekke om det var noe mer mellom dem enn bare vennskap.

- Jeg sverger til Gud, jeg var så nervøs før den første daten vår at jeg tok to tequila shots, avslører hun til James Corden (43) på «The Late Late Show», ifølge E! News.

Artistparets første samarbeid var debutsingelen hennes «I Know What You Did Last Summer» i 2015. Deretter slapp duoen hiten «Señorita» som ble startskuddet for ryktene om en gryende romanse. Og høsten 2019 bekreftet de endelig forholdet.

Til James Corden forteller 24-åringen også at hun sang låten «Defying Gravity» i dusjen i håp om å få litt ekstra mot før hun skulle treffe Mendes. Men hun innså raskt at det måtte sterkere saker til.

- Da han var på vei var jeg så nervøs at jeg ikke visste hvor jeg skulle gjøre av meg. Faren min var der, og jeg sa til ham: «Gi meg to tequila shots. Bare gjør det», innrømmer hun, ifølge nettstedet.

Daten gikk derimot svært bra, og over to år senere er duoen fremdeles like forelsket.

PINLIGE SPØRSMÅL: De tidligere turtelduene Kendall Jenner og Harry Styles møtes til duell i James Cordens «Spill Your Guts». Det er ikke alt de ønsker å svare på. Video: Viaplay / Rød Løper Vis mer

Opphetet krangel

Til tross for mye kjærlighet, røpet Mendes nylig at det ikke alltid er lykkelig stunder mellom dem, men at han streber etter å bli den beste versjonen av seg selv.

Det gjorde han i podkasten Man Enough, ifølge People.

På spørsmål om hva som skremmer ham mest, henviste Mendes til en nylig episode hvor han og Cabello havnet i en krangel. «In My Blood»-sangeren fortalte da at han hevet stemmen til kjæresten hvorpå hun påpekte at hun ikke likte tonen hans.

- Jeg gikk rett i forsvar og sa: «Jeg hevet ikke stemmen mot deg!» Men det var akkurat det jeg gjorde. Jeg følte hvordan hun krympet seg mens jeg vokste. «Åh Gud, dette er ille», tenkte jeg da, forklarte han, og utdypet:

- Jeg er livredd for å være ond eller slem. Det vil jeg virkelig ikke være.

KOK: Etter at en bruker på Twitter lastet opp denne filmen fra innspilling av «Carpool Karaoke» med programleder James Corden og Justin Bieber, kokte det på nettet. Video: Viaplay/Rød Løper Vis mer

Duoen satte seg deretter ned sammen og hadde en omfattende samtale om hva som skjedde under krangelen deres. 23-åringen innså da at han kanskje må akseptere at han har kjipe ting han bærer på og traumer han må jobbe seg gjennom.

- Jeg kan ikke unngå det faktum at det finnes en liten mørk side i meg, men å la denne mørke siden komme frem er en forferdelig følelse.

Artisten la også til at Cabello visste akkurat hva hun skulle si til ham etter at han gikk i forsvar.

- Jeg fikk alt til å handle om det onde i meg og min frykt, og hun trøstet meg, mintes han.

REDD: Justin Bieber var gjest hos Ellen DeGeneres, og fortalte åpenhjertig om hvorfor han var nervøs før han skulle fri til kona Hailey Bieber. Vis mer

«Den rette»

Ifølge artisten satt de deretter hver for seg i 20 minutter og leste før han klarte å samle seg og å be om unnskyldning.

I desember avslørte også 23-åringen til People at han og Cabello har snakket om å forlove seg. Videre beskrev han henne som «den rette».

- Jeg vet ikke hvorfor, men jeg bare vet at hun er det, sa han.

- Jeg tror at kjæresten din også må være din beste venn, og det har hun vært i så mange år nå. Hun kaster seg inn i kjærligheten uten å unnskylde seg, og hun har virkelig lært meg å være sårbar, ærlig og ekte i et forhold, fortsatte han, ifølge People.

KLINER TIL: Superstjernen Jennifer Aniston gjestet «The Ellen DeGeneres Show», og bød mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: «Venter bare på en ring»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer