Coronaviruset:

- Måtte dagene bli lettere snart

Kronprinsesse Mette-Marit deler et innblikk i familiens «nye» hverdag.

HILSEN: Kronprinsesse Mette-Marit deler et innblikk i familiens hverdag. Foto: Instagram
HILSEN: Kronprinsesse Mette-Marit deler et innblikk i familiens hverdag. Foto: Instagram Vis mer
Publisert

Fredag poster kronprinsesse Mette-Marit (46) et innlegg på Instagram der hun gir følgerne sine et innblikk i sitt og ektemannens hverdag nå som store deler av landet sitter hjemme.

Som et tiltak for å stoppe spredningen av coronaviruset, har nemlig mange nordmenn blitt satt i hjemmekontor, inkludert Mette-Marit og kronprins Haakon (46).

- God fredag. Her kommer noen bilder herfra i denne spesielle tiden. Hos oss er det hjemmekontor, telefonmøter, lekser, turgåing, bading og rutiner som holder moralen oppe, skriver kronprinsessen til bildene.

Hilsen til folket

Videre retter hun en varm hilsen til det norske folk på vegne av både seg selv og resten av kronprinsfamilien.

- Haakon, barna og jeg sender mange gode tanker til alle som på hver sine vis holder hjulene i gang om dagen. En ekstra hilsen til dere som føler dere mer ensomme nå.

- Og til alle som har blitt syke: Måtte dagene bli lettere snart, skriver Mette-Marit avslutningsvis, og deler hvordan hun selv finner ro nå om dagen.

Dette inkluderer blant annet en hjemmevev, som hun har fått låne av Asker Husflidlag. Hun anbefaler også en bok skrevet av John Irving.

KONGEN: – Norge er kjent som et tillitssamfunn. Nå er det et særskilt behov for å vise hverandre tillit.Video: NRK Vis mer

Takket Helsedirektoratet

Også kronprins Haakon snakket fredag om situasjonen landet nå er i.

I en videokonferanse med Helsedirektoratet, takket han alle de ansatte for god jobb.

- På vegne av oss andre i det norske samfunnet, vil jeg gjerne si takk for den innsatsen dere alle gjør, sa kronprinsen, før han la til at det er viktig at vi har kompetente mennesker i denne situasjonen.

Han påpekte at dette er en spesiell situasjon for alle i Norge, og at ingen er uberørte av tiltakene som er iverksatt. Kronprinsen ga deretter sin fulle støtte til Helsedirektoratet, i den viktige jobben de utfører.

LES OGSÅ: Christine Koht er endelig hjemme igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer