Prins Harry:

Måtte bo på hotell

Prinsen besøkte pappa hjemme, men måtte sjekke inn på hotell da han overnattet i London.

BODDE PÅ HOTELL?: Prins Harry skal angivelig ha sjekket inn på hotell da han landet i London tirsdag. Foto: James Veysey / Shutterstock / NTB
BODDE PÅ HOTELL?: Prins Harry skal angivelig ha sjekket inn på hotell da han landet i London tirsdag. Foto: James Veysey / Shutterstock / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mandag denne uken kom nyheten om at kong Charles (75) har fått kreft. Det er foreløpig ikke kjent hvilken krefttype han har.

Prins Harry (38) landet tirsdag formiddag i London for å være ved sin fars side, men det ble av det korte slaget. Det ble nemlig rapportert at han møtte Charles i bare 30-45 minutter.

Her hadde kong Charles fått kreftbeskjeden. Reporter: Caroline Vagle. Video: Nora Skavhaug/Se og Hør, NTB. Vis mer

Nå er han allerede på vei hjem til USA til kona hertuginne Meghan (42) og deres to barn, etter bare et kort døgn i Storbritannia.

Under oppholdet fikk han ikke bo på noen av de kongelige eiendommene, men tok inn på et luksushotell i hovedstaden, ifølge flere medier, deriblant Daily Mail.

Tidligere da prinsen og hertuginne Meghan har vært på besøk har de hatt et fast sted å oppholde seg på, nemlig på kongefamiliens eiendom Frogmore Cottage, som ligger like ved Windsor slott.

Slik ble det altså ikke denne gangen for prins Harry, som angivelig ble nødt til å bo på hotell.

FAR OG SØNN: Prins Harry, prins Edward og kong Charles. Foto: David Dyson / Pool / Shutterstock / NTB
FAR OG SØNN: Prins Harry, prins Edward og kong Charles. Foto: David Dyson / Pool / Shutterstock / NTB Vis mer

I mars i fjor kom nemlig nyheten om at hertugparet hadde mistet retten til å bruke eiendommen - og de skal ha fått beskjed noen måneder i forveien om at de ble nødt til å flytte ut alle tingene sine.

Før utkastelsen brukte paret 2,4 millioner pund, drøyt 32 millioner norske kroner, på oppussing av boligen. Pengene kom fra offentlige midler, og de har i ettertid betalt tilbake hele beløpet.

Mandag kom beskjeden om at kong Charles har kreft. Reporter: Caroline Vagle. Video: Se og Hør, NTB. Vis mer

Prins Harry og kong Charles har møttes svært sjelden siden dronning Elizabeths begravelse høsten 2022, og det kan tyde på at det ble et spesielt møte mellom far og sønn i London.

Til tross for at hertugparets forhold til kongefamilien har vært anstrengt de siste årene, spesielt etter at de flyttet til USA, har prinsen likevel stilt opp for pappa Charles, og var blant annet til stede ved kroningen hans.

LES OGSÅ: Hånes: - Alvorlig morsomt