BESKYTTER: Christina Applegates ektemann Martyn LeNoble satte ikke pris på at paparazzi-fotografer knipset bilder av kona og datteren under en bursdagsfest i helgen.  Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over Press
BESKYTTER: Christina Applegates ektemann Martyn LeNoble satte ikke pris på at paparazzi-fotografer knipset bilder av kona og datteren under en bursdagsfest i helgen. Foto: REX/Jim Smeal/BEI/All Over PressVis mer

Måtte beskytte kona og datteren

Christina Applegates ektemann ble utfordret til slåsskamp.

SEOGHØR.NO: Søndag kveld var skuespiller Christina Applegate (41) og ektemannen Martyn LeNoble (44) på bursdagsfest hos noen venner i Los Angeles.

Stemningen var god på festen, inntil paparazzifotografene begynte å knipse bilder av «Up All Night»-skuespilleren og deres datter Sadie (2).

Den nederlandske rockebassisten tok saken i egne hender, og konfronterte en av de mange paparazzi-fotografene - som svarte med å yppe til bråk, skal vi tro nettstedet TMZ.

- Da jeg gikk ut for å snakke med ham ble han fysisk med meg, og nektet å trekke seg unna. På et tidspunkt utfordret han meg til å slåss, og sa: «la oss se hva slags mann du er!»

LeNoble ble avhørt av politiet på stedet, og slapp unna etter kort tid.

Ifølge nettstedet har ikke paparazzi-fotografen anmeldt Porno for Pyros-bassisten for episoden, men det er usikkert hvorvidt Martyn anmelder fotografen for sin pågående oppførsel.

Martyn og Christina giftet seg tidligere i år.

LES OGSÅ: Han ble gitt seks måneder igjen å leve