Emilia Clarke:

Måtte avslå Brad Pitts tilbud

En million kroner var ikke nok for å få se «Game of Thrones» sammen med «Dragenes mor».

BUDRUNDE: Da «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clark auksjonerte bort et møte med seg selv for veldedighet, trodde hun ikke at Brad Pitt skulle være en av budgiverne. Video: BBC Brit Vis mer Vis mer

Selv om spente fans verden over ikke får dykke ned i fantasyuniverset før om et års tid, er innspillingene av den åttende - og siste sesongen av «Game of Thrones» i full gang.

Fantasyserien har siden 2011 gjort en enorm suksess på tv-kanalen HBO, og flere av seriens skuespillere fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i nettopp denne tv-serien.

SISTE SESONG: Fansen venter i spenning på tv-serien «Game of Thrones» siste sesong, som blir å se i løpet av 2019. Foto: NTB scanpix
SISTE SESONG: Fansen venter i spenning på tv-serien «Game of Thrones» siste sesong, som blir å se i løpet av 2019. Foto: NTB scanpix Vis mer

At «Game of Thrones» er populært, har også nylig avspeilet seg på andre måter. En av seriens hovedskuespillere, Emilia Clarke (31), som spiller dragemoren Daenerys Targaryen, auksjonerte i vinter bort opplevelsen av å se tv-serien sammen med henne til inntekt til et veldedig formål.

Auksjonen fikk flere storslagne bud. Blant dem finner vi skuespiller Brad Pitt (54), som tilbød seg å betale 120 000 dollar, eller omtrent én million kroner, for opplevelsen.

Dét var imidlertid ikke nok.

Starstruck

Det var under skuespiller Sean Penns (57) årlige veldedighetsmiddag i januar, til inntekt for Haiti, at skuespilleren auksjonerte bort sitt eget selskap.

Man skulle kanskje tro at tv-suksessen hadde gjort at Emilia ikke lenger ble starstruck, men på det populære britiske tv-programmet «The Graham Norton Show» fortalte Emilia nylig om kvelden hun omtaler som «den beste kvelden i sitt liv».

  • Se video øverst i saken!

Det var da skuespiller Brad Pitt var villig til å donere bort én million kroner for en kveld med henne og tv-serien.

Saken fortsetter nedenfor.

«Game of Thrones»-stjernen forklarer at hun nervøst entret scenen foran alle kjendisene for å se om hun kunne samle inn noen kroner til Penns formål.

- Rommet var fullt av kjendiser, og plutselig kom jeg på at jeg hadde lovet å auksjonere bort det å se tv-serien sammen med meg. Da økte frykten. Jeg var livredd, sier skuespilleren.

- Beste øyeblikket

Hun forklarer at hennes egen venn og bordkamerat la inn første bud, og at hun tenkte: «takk, det var veldig snilt av deg». Kort tid etter kom det imidlertid inn flere bud, før ett bud vekket spesielt mye oppmerksomhet hos den britiske skuespilleren.

Dette budet var altså på hele 120 000 dollar, omtrent én million norske kroner, og kom fra selveste Brad Pitt.

SUKSESSRIK: Den britiske skuespilleren Emilia Clarke har gjort stor suksess etter at hun fikk rollen som Daenerys Targaryen i den populære tv-serien. Foto: NTB Scanpix
SUKSESSRIK: Den britiske skuespilleren Emilia Clarke har gjort stor suksess etter at hun fikk rollen som Daenerys Targaryen i den populære tv-serien. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det er Brad Pitt, var det noen som sa, og jeg bare «LOL. Ja, liksom». Men da jeg så opp, så jeg at det var Brad som holdt opp skiltet.

Dessverre var det ikke Brad Pitt som til slutt endte opp med en kveld med «Game of Thrones»-stjernen. Emilia forklarer at det var hennes egen venn som stakk av med det høyeste budet, noe som gjør at skuespilleren flirer og spekulerer i hvorvidt det hele var et avtalt spill.

- Jeg så bort på Brad med et trist blikk og med emoji-hjerter nærmest hoppende ut av øynene mine, flirer Emilia, og legger til:

- Det var bare det beste øyeblikket i mitt liv.

Saken fortsetter nedenfor.

Stor fan

At skuespilleren har mange fans kommer nok ikke som noen overraskelse på de fleste. På talkshowet forteller imidlertid skuespilleren at fanskaren ikke bare består av ukjente mennesker.

31-åringens egen mor ser nemlig også ut til å være over gjennomsnittet fan av datteren.

I programmet forklarer hun at hun hadde med seg moren på et oppdrag hvor man fotograferer og designer sitt eget ansikt og kropp om for å pryde forskjellige rekvisita til fansen, deriblant dukker, kopper og sengetrekk.

Få dager senere viste det seg at moren selv hadde benyttet anledningen til å bestille en rekke produkter med datterens ansikt på.

- Man skulle kanskje tro at moren min var av dem som ser fjeset mitt ofte nok, men tydeligvis ikke, ler Emilia.

LES OGSÅ: «Game of Thrones»-stjernen forlovet seg