Emilia Clarke:

Måtte avslå Brad Pitts tilbud

En million kroner var ikke nok for å få se «Game of Thrones» sammen med «Dragenes mor».

BUDRUNDE: Da «Game of Thrones»-stjerna Emilia Clark auksjonerte bort et møte med seg selv for veldedighet, trodde hun ikke at Brad Pitt skulle være en av budgiverne. Video: BBC Brit Vis mer Vis mer
Publisert

Selv om spente fans verden over ikke får dykke ned i fantasyuniverset før om et års tid, er innspillingene av den åttende - og siste sesongen av «Game of Thrones» i full gang.

Fantasyserien har siden 2011 gjort en enorm suksess på tv-kanalen HBO, og flere av seriens skuespillere fikk sitt store internasjonale gjennombrudd i nettopp denne tv-serien.

At «Game of Thrones» er populært, har også nylig avspeilet seg på andre måter. En av seriens hovedskuespillere, Emilia Clarke (31), som spiller dragemoren Daenerys Targaryen, auksjonerte i vinter bort opplevelsen av å se tv-serien sammen med henne til inntekt til et veldedig formål.

Auksjonen fikk flere storslagne bud. Blant dem finner vi skuespiller Brad Pitt (54), som tilbød seg å betale 120 000 dollar, eller omtrent én million kroner, for opplevelsen.

Dét var imidlertid ikke nok.

Starstruck

Det var under skuespiller Sean Penns (57) årlige veldedighetsmiddag i januar, til inntekt for Haiti, at skuespilleren auksjonerte bort sitt eget selskap.

Man skulle kanskje tro at tv-suksessen hadde gjort at Emilia ikke lenger ble starstruck, men på det populære britiske tv-programmet «The Graham Norton Show» fortalte Emilia nylig om kvelden hun omtaler som «den beste kvelden i sitt liv».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer